EKO-OKNA.MD
Ferestre, geamuri de balcoane, loggii

Avantajele ferestrelor din plastic

Geamuri la prețuri rezonabile.

Avantajele ferestrelor din plastic

Care sunt cele mai bune?

Ferestrele noastre vă permit să vă simțiți întotdeauna confortabil și cald în apartamentul dvs.

 

Chiar și în trecutul recent, ferestrele din PVC erau inaccesibile omului obișnuit de pe stradă, dar vremurile se schimbă. Structurile Metal-plastic au devenit disponibile pe scară largă pentru a fi utilizate în viața de zi cu zi. În ceea ce privește prețul și calitatea, aceasta este cea mai bună opțiune.

Pentru a face alegerea corectă, ar trebui să țineți cont de unele dintre avantajele ferestrelor din plastic:

Avantaje plastic ferestre

    • Poziția prețului

Aproape toată lumea își poate permite să cumpere ferestre din PVC. Prețul rezonabil și viteza de fabricare a ferestrelor influențează alegerea consumatorului.

    • Eficiența energetică

Produsele din PVC de înaltă calitate au proprietăți izolante ridicate, ceea ce vă permite să economisiți în sezonul de încălzire. Ferestrele din Plastic nu necesită izolație suplimentară.

  • Etanșeitate

Chiar și cu diferența de temperatură peste bord, regimul de temperatură este menținut. În același timp, ferestrele din plastic nu se deformează, nu se prăbușesc și au o stabilitate ridicată a formei.

  • Întreținere minimă

Pe întreaga durată de viață operațională, ferestrele din PVC nu au nevoie de îngrijiri speciale. Trebuie doar să inspectați garniturile de cauciuc o dată pe an înainte de începerea sezonului de încălzire și, până la sfârșit, spălați fereastra.

 

Doriți să obțineți o ofertă fierbinte? Comandați un apel invers

 
    • Izolare fonică

Cu fereastra bine închisă, orice interferență sonoră nu va pătrunde în casă. Datorită izolației fonice bune, de exemplu, ferestre cu geam termopan reduce efectele zgomotului cu 40 dB.

    • Anduranță

Durata de viață a ferestrelor din plastic este mai mare de 30 de ani. Dacă materialul este de înaltă calitate, atunci fereastra nu se sparge și nu se întunecă. Serviciul de garanție durează de obicei de la 5 ani.

  • Siguranță

Ferestrele pot fi echipate cu mecanisme antiefracție, care asigură siguranța proprietății de la oaspeții neinvitați. Producătorii buni și instalatorii profesioniști vor avea întotdeauna dispozitive de blocare a ferestrelor, ceea ce va salva părinții de hassle inutile, iar copiii de curiozitate excesivă, răsfăț și accidente.

  • Funcționalitate

Un mare avantaj la instalarea windows este selectarea culorilor, Dimensiune, design, de asemenea, trebuie să ia în considerare mai multe moduri funcționare ferestre.

  • Estetica

Ferestrele sunt, de asemenea, de obicei echipate cu plase de țânțari pentru a asigura un somn odihnitor de insecte enervante.

 

Atunci când alegeți ferestre moderne din plastic, este foarte important să alegeți un producător de încredere, astfel încât acesta să asigure o instalare de înaltă calitate a produsului și toate proprietățile de mai sus.

Preț Special

5% reducere

Pe ferestre din plastic în Chișinău

Când comandați online de pe site

Termenii promoției

phone_callback

Sfaturi profesionale

Dacă aveți nevoie să instalați uși de plastic în Chișinău pe balcon într - un apartament din țară sau în casă, atunci compania noastră eko-okna.md el va fi fericit să ofere asistență calificată în această chestiune. Veți primi servicii excelente și produse de calitate la prețuri rezonabile și în cel mai scurt timp posibil. Dacă mai aveți întrebări? Utilizați formularul de feedback și managerii noștri vă vor ajuta cu alegerea.

Comandă un apel
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
Имя*
Email
Введите комментарий*