EKO-OKNA.MD
Ferestre, geamuri de balcoane, loggii

Încuietori pentru copii

 

Copiii mici tind să exploreze spațiul din jur, fără să se gândească la faptul că uneori este mortal. Copiii mici, precum și adulții și animalele de companie incapabile, mor sau se rănesc doar rămânând în cameră singuri.

Pentru a vă proteja gospodăria, va trebui să oferiți multe pentru a îndepărta obiecte mici din cameră pe care le puteți sufoca, înghiți accidental, substanțe toxice, obiecte de perforare și tăiere. Cumpărarea unei încuietori pentru copii pentru o fereastră din plastic este, de asemenea, o idee minunată.

Ce este încuietori de securitate pe ferestre

Instalarea unui astfel de element nu este dificilă, dar dispozitivul previne în mod fiabil căderea din fereastră, fără a interfera cu micro-ventilația camerei.

Puteți cumpăra o încuietoare pentru o fereastră modernă din plastic în compania noastră. Un specialist va efectua livrarea și instalarea gratuit

Cumpărați protecție pentru ferestre de la copii ar trebui să fie imediat după nașterea unui copil, bebelușii cresc rapid și la vârsta de aproximativ un an sunt capabili să urce pe pervazuri, ceea ce este foarte periculos pentru viața și bunăstarea lor.

Se recomandă instalarea încuietorilor de la copii nu numai pe fiecare fereastră dintr-un apartament sau casă, ci și pe ușile balconului și ferestrele exterioare cu geam termopan ale balcoanelor și loggiilor.

 

Principalele tipuri de încuietori pentru ferestre pentru copii

Există diferite tipuri de protecție a copilului pe ferestre, acestea sunt:

  • O fereastră de cablu echipată cu un astfel de obiect este deschisă numai pentru lungimea unui cablu metalic (aproximativ 8-11 cm), după care este fixată;
  • Blocatoarele sunt instalate în partea inferioară a obloanelor, făcând posibilă deschiderea ușoară a ferestrei;
  • Sub forma unui mâner cu încuietoare, acestea sunt închise cu o cheie introdusă în partea din spate a mânerului;
  • Dopuri produse pentru ferestre glisante care nu le permit să fie deschise complet.

 

Doriți să obțineți o ofertă fierbinte? Comandați un apel invers

 

Este important să știți că nici cele mai durabile plase de țânțari și produse anti-țânțari nu sunt capabile să împiedice o persoană să cadă din fereastră sau să protejeze casa de pătrunderea de pe stradă. De asemenea, încuietorile de securitate se descurcă perfect cu obligațiile care le sunt impuse.

Siguranța în casă este întotdeauna o prioritate. Mai ales dacă există copii care trăiesc în casă care se pot urca pe fereastră. Chiar dacă apartamentul este la parter, nu trebuie să uităm că hoții care râvnesc proprietatea proprietarilor pot intra de pe stradă.

Este puțin probabil ca acesta să funcționeze continuu cu copilul, nu toată lumea va decide, de asemenea, să pună bare pe ferestre.

O încuietoare pentru ferestre pentru copii achiziționată de la compania noastră ecookna va face față perfect asigurării securității în casă.

Principalele sale avantaje sunt:

Siguranța copilului dumneavoastră este prioritatea nr. 1.

groups

Надежность и прочность

construction

Este fabricat dintr-un material inofensiv pentru oameni

aspect_ratio

Poate fi selectat și instalat pe o fereastră de orice dimensiune

sort

Potrivit pentru uși de balcon, produse glisante

 

Toate încuietorile oferite de compania noastră sunt blocate cu o cheie pentru a asigura securitatea, trebuie doar să o ascundeți mai sus sau să o luați cu dvs. Există trei chei în kit. Am abandonat mult timp tot felul de încuietori pentru ferestre fără cheie – practica arată că un copil va fi capabil să le deschidă de îndată ce el vede că un adult este o face.

 

De ce să ne alegeți

Compania ECO-OKNA produce și instalează ferestre din PVC din anul 2000
Producția proprie permite companiei noastre să vândă produse la un preț accesibil

 
groups

Fără intermediari

Oferim ferestre de înaltă calitate direct de la producător, deoarece prețurile noastre vă vor surprinde plăcut, comandați și veți fi surprinși.

auto_awesomet

Alegerea dintr-o varietate de soluții

Aici puteți alege culoarea și textura pentru orice interior, dacă doriți mahon - este simplu și ieftin, comanda și casa dvs. va deveni elegantă.

work

Один из лидеров в Кишиневе

Peste 20.000 de clienți și fiecare client este mulțumit de munca noastră. Comandați și fiți mulțumiți!

border_style

Soluții Non-standard

Vă vom ajuta să vă realizați cele mai neobișnuite idei. Îndeplinește-ți visul cu Eco-okna. Ideea ta este împlinirea noastră.

gpp_good

Asigurarea calității

Controlăm strict calitatea în fiecare etapă: de la consultare, măsurare, livrare și instalare, deoarece garanția este calitatea.

monetization_on

Disponibilitate

Facem tot posibilul pentru a menține prețurile noastre mai mici decât cele ale concurenților noștri. La urma urmei Ecookna nu este doar prețuri mici, ci și de înaltă calitate

Pe site-ul nostru puteți cumpăra diferite tipuri de încuietori cu frânghie sau mâner, cu dop sau încuietoare. Nu necesită întreținere complexă sau înlocuirea pieselor. Sunați-ne în timpul programului de lucru și obțineți o consultare gratuită cu privire la alegerea celui mai potrivit produs, precum și instalarea gratuită în oraș.

Oferim o garanție pe termen lung pentru fiecare produs oferit și îl instalăm în doar 20 de minute la un moment convenabil pentru dvs. Comandați încuietori de securitate pentru familia dvs. chiar acum folosind formularul de cerere de pe site.

phone_callback

Sfaturi profesionale

Dacă aveți nevoie să instalați ferestre din plastic în Chișinău pe balcon într-un apartament în țară sau în casă, atunci compania noastră eko-okna.md el va fi fericit să ofere asistență calificată în această chestiune.

+373 605 50 111, +373 684 49 959

Comandă un apel
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
Имя*
Email
Введите комментарий*