EKO-OKNA.MD
Ferestre, geamuri de balcoane, loggii

Ferestre colorate

Geamuri la prețuri rezonabile.

Cumpărați ferestre colorate în Chișinău

Ferestrele noastre elegante vă permit să vă simțiți întotdeauna confortabil și cald în apartamentul dvs.

Comandă ferestre

 

Laminare!- există două fețe, interne și externe, - acest lucru nu necesită explicații! Laminarea pe două fețe face construcția mai scumpă cu aproximativ 40-45%, laminarea unilaterală este cu 25% mai scumpă. Laminarea în funcție de schema de culori poate fi diferită, pentru fiecare gust și pentru orice umbră.

Există mai multe moduri de a picta ferestre metal-plastic. Acestea sunt metoda de co-extrudare și laminare. În primul caz, profilul este procesat prin mijloacele necesare. De obicei, producătorii oferă o gamă de nuanțe diferite.

Uneori numărul lor poate ajunge până la 200 de nuanțe. Pictura ferestrei vă permite să vă extindeți durata de viață, să mențineți durabilitatea și, în același timp, să rămâneți ecologic. Proiectele de ferestre colorate nu necesită întreținere și întreținere complexe.

Ferestrele colorate sunt elegante

Vopsirea ferestrelor prin co-extrudare se realizează în vrac. Aceasta înseamnă că colorantul este adăugat la compoziția materiei prime. Colorantul este acrilic colorat.

Se aplică într-un singur strat profilului. Datorită acestei tehnologii de vopsire a unui profil metal-plastic, rezistența la uzură, rezistența la deteriorare și reflexia luminii sunt îmbunătățite.

 

Doriți să obțineți o ofertă fierbinte? Comandați un apel invers

 

În timpul laminării, ferestrele sunt acoperite cu un film multistrat de orice culoare. Această tehnologie este considerată cea mai populară. Și va rămâne popular pentru o perioadă lungă de timp.

Mai mult, compania Eko-okna oferă ferestre cu geam termopan metal-plastic echipate cu orice tip de sticlă:

Glazura este ieftină-este destul de reală. Dar mai întâi trebuie să decideți ce anume formează costul lucrărilor de geam:

sunny

Rezistență ridicată la deteriorări mecanice.

Ea este capabilă să suporte orice surprize ale naturii (zăpadă, ploaie, schimbări de temperatură, lumina soarelui).

construction

Durabilitatea filmului pentru laminare.

În etapa de producție, prin adăugarea de pigmenți speciali la materiile prime, se obțin diferite nuanțe de sticlă.

wallpaper

Rezistență excelentă la uzură.

Ferestrele laminate vor putea să se mulțumească cu aspectul lor atractiv pentru o lungă perioadă de timp. Această atractivitate și estetică vor rămâne mulți ani.

widgets

Practicitate

Partea exterioară sau interioară a profilului poate fi laminată. Și aceasta se numește laminare unilaterală. În cazul laminării față-verso, ferestrele sunt acoperite cu un film pe fiecare parte.

 

Diferitele moduri de colorare și o gamă largă de culori fac posibilă realizarea celor mai neobișnuite idei de design. Ferestrele colorate din metal-plastic vor deveni elementul principal al interiorului camerei și îi vor conferi un aspect deosebit.

Puteți comanda o schemă de culori strălucitoare, o culoare neobișnuită, trebuie să înțelegeți că va fi destul de dificil să găsiți accesorii de această culoare și poate chiar producătorul va trebui să dea setul cu cască de presiune picturii, ceea ce în sine duce la costuri suplimentare!

Dacă ați conceput culoarea laminării în tonuri precum: stejar auriu, pin, stejar închis etc. - va exista întotdeauna o cască potrivită pentru această laminare, iar costurile vor fi mult mai mici! Da, puteți comanda și ferestre cu geam termopan cu nuanțare (reflectorizant - această sticlă de marcă este populară, cu nuanțare în oglindă - calitatea este așa sau doar nuanțare-sticla devine roșiatică, mai întunecată decât de obicei - rar, dar la cerere) - vă vor aduce și cheltuieli suplimentare!

 

De ce să ne alegeți

Compania ECO-OKNA produce și instalează ferestre din PVC din anul 2000
Producția proprie permite companiei noastre să vândă produse la un preț accesibil

 
groups

Fără intermediari

Oferim ferestre de înaltă calitate direct de la producător, deoarece prețurile noastre vă vor surprinde plăcut, comandați și veți fi surprinși.

auto_awesomet

Alegerea dintr-o varietate de soluții

Aici puteți alege culoarea și textura pentru orice interior, dacă doriți mahon - este simplu și ieftin, comanda și casa dvs. va deveni elegantă.

work

Unul dintre liderii de la Chișinău

Peste 20.000 de clienți și fiecare client este mulțumit de munca noastră. Comandați și fiți mulțumiți!

border_style

Soluții Non-standard

Vă vom ajuta să vă realizați cele mai neobișnuite idei. Îndeplinește-ți visul cu Eco-okna. Ideea ta este împlinirea noastră.

gpp_good

Asigurarea calității

Controlăm strict calitatea în fiecare etapă: de la consultare, măsurare, livrare și instalare, deoarece garanția este calitatea.

monetization_on

Disponibilitate

Facem tot posibilul pentru a menține prețurile noastre mai mici decât cele ale concurenților noștri. La urma urmei Ecookna nu este doar prețuri mici, ci și de înaltă calitate

phone_callback

Sfaturi profesionale

Dacă aveți nevoie să instalați ferestre din plastic în Chișinău pe balcon într-un apartament în țară sau în casă, atunci compania noastră eco-okna.md el va fi fericit să ofere asistență calificată în această chestiune.

+373 605 50 111, +373 684 49 959

Comandă un apel
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
Имя*
Email
Введите комментарий*