EKO-OKNA.MD
Ferestre, geamuri de balcoane, loggii

Aburirea ferestrelor și cauzele acestora.

Geamuri la prețuri rezonabile.

Aburirea ferestrelor. Cauzele și eliminarea lor.

Care sunt mai bune?

Ferestrele noastre vă permit să vă simțiți întotdeauna confortabil și cald în apartamentul dvs.

 

Adesea, atunci când cumpărăm ferestre, nu acordăm prea multă importanță alegerii ferestrelor cu geam termopan. În majoritatea cazurilor cu o singură cameră nu este de vină o fereastră cu geam termopan cu economie de energie. Este considerat cel mai vulnerabil la ceață. Dacă totuși ați făcut alegerea dvs. atunci când cumpărați ferestre în favoarea unei ferestre cu geam dublu cu o singură cameră și ferestrele au început să se aburească iarna, atunci puteți elimina acest lucru doar schimbând fereastra cu geam dublu într-una cu două sau trei camere.

 

Motive aburirea ferestre

  • Adesea, atunci când cumpărăm ferestre, nu acordăm prea multă importanță alegerii ferestrelor cu geam termopan. În cele mai multe cazuri, este de vină o fereastră cu geam termopan cu o singură cameră care nu economisește energie. Este considerat cel mai vulnerabil la ceață.
  • Dacă totuși ați făcut alegerea dvs. atunci când cumpărați ferestre în favoarea unei ferestre cu geam dublu cu o singură cameră și ferestrele au început să se aburească iarna, atunci puteți elimina acest lucru doar schimbând fereastra cu geam dublu într-una cu două sau trei camere.
  • Nu este ciudat, dar florile, care probabil se potrivesc armonios în interiorul casei tale, pot provoca, de asemenea, aburirea ferestrelor.
  • Lucrul este că ele emit în mod liber umiditate, ceea ce creează un impact negativ asupra geamurilor cu geam dublu. Există o singură cale de ieșire pentru a îndepărta florile de pe pervaz.

Doriți să obțineți o ofertă fierbinte? Comandați un apel invers

De ce așa se aburesc ferestre în casă

  • Indiferent de calitatea ferestrelor, de producător, precum și de perioada anului, acestea trebuie ventilate cel puțin zece minute în fiecare zi. Acest lucru poate provoca, de asemenea, ceață.
  • Foarte des, la instalarea ferestrelor, se fac greșeli la instalarea pervazului ferestrei. Bateriile de încălzire nu trebuie amplasate în imediata apropiere a pervazului ferestrei.
  • Fereastra trebuie să fie suflată de un curent de aer cald, iar pervazul ferestrei situat deasupra bateriei împiedică circulația aerului cald, ceea ce are un efect extrem de negativ asupra încălzirii ferestrei.

 

Preț Special

5% reducere

Pe ferestre din plastic în Chișinău

Când comandați online de pe site

Termenii promoției

Motive aburirea ferestre

  • Ventilația defectuoasă în cameră poate provoca, de asemenea, ceață. Este necesar să înlocuiți sau să curățați grilele de ventilație.
  • Se întâmplă ca compania care instalează windows să facă greșeli în timpul instalării. Acest lucru nu se întâmplă des, dar încă se cunosc cazuri.
  • De asemenea, cauza aburirii poate să nu fie o instalare de înaltă calitate a pantelor. Într-o astfel de situație, este necesar să se elimine suflarea aerului rece.

 

Cel mai adesea, ferestrele se aburesc în bucătărie, pentru că acolo este cea mai mare umiditate din casă.

Unele motive contribuie la acest lucru:

- spălare;

- fierbător de fierbere;

- ghivece pe aragaz.

Cel mai bine este să alegeți ferestre cu geamuri termopan.

Tipuri de ferestre din PVC

Balcon glazurat și loggie – aceasta este protecția împotriva prafului, precipitațiilor, vânturilor, păsărilor.
Faceți o alegere în metoda de geamuri balcoane și loggii

 
phone_callback

Sfaturi profesionale

Dacă aveți nevoie să instalați ferestre din plastic în Chișinău pe balcon într - un apartament din țară sau în casă, atunci compania noastră eko-okna.md el va fi bucuros să ofere asistență calificată în această chestiune.

+373 605 50 111, +373 684 49 959

Comandă un apel
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
Имя*
Email
Введите комментарий*