EKO-OKNA.MD
Ferestre, geamuri de balcoane, loggii

Îngrijirea corectă a ferestrelor

Geamuri la prețuri rezonabile.

Îngrijirea corectă a ferestrelor

Cum este mai bine să ai grijă?

Ferestrele noastre vă permit să vă simțiți întotdeauna confortabil și cald în apartamentul dvs.

Prezența ferestrelor din PVC în casele noastre a devenit obișnuită, prin urmare, îngrijirea lor trebuie să fie supusă și unei serii de condiții, astfel încât structura ferestrei să aibă aspectul original. Este necesar să urmați recomandările pentru îngrijirea și funcționarea ferestrelor din PVC din momentul instalării structurii. Inițial, poate părea că este suficient doar să păstrați fereastra curată, dar de fapt nu este suficient să curățați pur și simplu structura ferestrei, este necesară îngrijirea fiecărui element Ferestre din PVC, vom începe cu cadrul.

Cum este corect care în afara ferestrelor

  • Există opinia că este mai bine să lăsați polietilena de protecție ca protecție, dar trebuie îndepărtată imediat, deoarece există o mare probabilitate de penetrare a vopselei din folia de protecție pe cadru și apoi va fi foarte dificil să o îndepărtați, în unele cazuri chiar imposibil.
  • Pentru a curăța rama ferestrei de murdărie, este necesar să folosiți un detergent pentru vase, fără a utiliza pulberi care pot încălca integritatea suprafeței, este absolut imposibil să folosiți solvenți și alți compuși chimici.
  • Dacă spuma de montare sau cimentul rămâne pe cadru după instalare, acestea nu trebuie curățate cu obiecte ascuțite, trebuie să utilizați un instrument special pentru a elimina astfel de contaminanți.

 

De asemenea, geamul cu geam termopan trebuie păstrat curat folosind substanțe abrazive moi care împiedică formarea zgârieturilor și a fisurilor mici, prelungind valabilitatea ferestrei. Puteți utiliza o soluție slabă de oțet cu amoniac aplicat pe cârpe din microfibră disponibile fiecărei gazde.

Cum așa ai grijă de sigilii

  • Este necesar să aveți grijă de sigiliul situat în jurul perimetrului clapelor, funcția principală este de a preveni pătrunderea umezelii, a zgomotului în cameră. Pentru a prelungi durata de viață a etanșantului, este necesar să se excludă substanțele care conțin alcool și să se trateze cu un amestec special de două ori pe an.
  • Puteți utiliza Fenosol; WD-40; VE EdelWeiss., care prelungesc semnificativ durata de viață a cauciucului.
  • Găurile de drenaj sunt proiectate pentru a scurge condensul și umezeala, în care praful se acumulează în timp, curgând în jos din fereastra cu geam dublu, deci este necesar să curățați găurile pe măsură ce se murdăresc, astfel încât excesul de umiditate să nu se acumuleze și să nu distrugă plasticul.
  • Pentru a curăța aceste găuri, este nevoie de un aspirator, pentru o curățare mai amănunțită, puteți folosi o perie sau un tampon pentru a vă curăța urechile.

 

Următorul rând este fitingurile, compania noastră instalează de înaltă calitate și, prin urmare, nu are nevoie de condiții speciale de îngrijire, trebuie doar să vă asigurați că umezeala nu pătrunde la spălarea geamurilor și nu provoacă formarea ruginii. Praful și murdăria trebuie îndepărtate cu o cârpă moale, fără a deteriora stratul anticoroziv. După trei ani de funcționare, armăturile necesită o prelucrare suplimentară. Pentru a face acest lucru, este necesar să lubrifiați de două ori pe an cu ulei de motor care nu conține acizi care deteriorează acoperirea anticorozivă a armăturilor

Doriți să obțineți o ofertă fierbinte? Comandați un apel invers

 
 

Îngrijirea accesorii

  • Mânerele ferestrelor sunt o parte importantă a unei ferestre din PVC și o parte foarte vulnerabilă, deoarece este din plastic, iar mânerele sunt presate de fiecare dată când se întorc, deschid sau închid obloanele. Cu toate acestea, durata de viață poate fi prelungită cu o funcționare corectă.
  • Presiunea asupra mânerelor nu trebuie să fie ascuțită, este necesar să se asigure că mânerele nu sunt presate de excesul de greutate, trebuie spălate, precum și Cadrul, cu un detergent ușor, astfel încât să nu se formeze microfisuri, ceea ce duce la distrugerea în continuare a mecanismului.
  • Dacă fixarea mânerului este slăbită, este necesar să strângeți șuruburile situate sub platformă.

Cum așa ai grijă de sigilii

  • De două ori pe an, este necesar să reglați armăturile transferând iarna sau invers, apăsând canelurile pe cadru, Acest lucru este, de asemenea, necesar, deoarece structura metalică se comportă diferit, în funcție de temperaturile sezonului, se extinde vara, iarna, dimpotrivă, din cauza compresiei, ferestrele din PVC pot avea plastic crăpat sau un mâner blocat.
  • În cazul în care canatul s-a lăsat și a început să lase aerul rece, acesta este ridicat folosind un hexagon, introducându-l în mecanismul de reglare și rotindu-se în sensul acelor de ceasornic.
  • Dacă este necesar să reglați obloanele în direcții diferite, atunci cheia hexagonală este poziționată orizontal și rotită în sensul acelor de ceasornic - dacă este necesar în partea stângă sau invers, dacă este nevoie de partea dreaptă.

 

Plasa de țânțari este concepută ca o barieră care împiedică pătrunderea insectelor, inflorescențelor și prafului în cameră și pentru ca aceasta să dureze mult timp, este necesar să o scoateți de la ferestre într-o cameră caldă uscată iarna, unde nu va exista expunere la temperaturile aerului și la păsări. Plasa de țânțari, precum și fereastra din PVC în sine, trebuie păstrate curate, pentru aceasta trebuie spălată de două ori în sezonul estival; detergenții moi sau aspirarea, periile dure pot deteriora integritatea plasei de țânțari, nu este necesar să folosiți detergenți acizi sau alcalini, este imposibil să uscați plasa cu aer cald al dispozitivelor de încălzire, este mai bine dacă se usucă fără mijloace suplimentare.

Preț Special

5% reducere

Pe ferestre din plastic în Chișinău

Când comandați online de pe site

Termenii promoției

phone_callback

Sfaturi profesionale

Dacă aveți nevoie să instalați ferestre din plastic în Chișinău pe balcon într - un apartament din țară sau în casă, atunci compania noastră eko-okna.md el va fi bucuros să ofere asistență calificată în această chestiune.

+373 605 50 111, +373 684 49 959

Comandă un apel
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
Имя*
Email
Введите комментарий*