EKO-OKNA.MD
Ferestre, geamuri de balcoane, loggii

Ferestrele sunt din lemn și metal-plastic. Care sunt cele mai bune?

Geamuri la prețuri rezonabile.

Ferestre din lemn sau metal-plastic.

Care sunt cele mai bune?

Ferestrele noastre vă permit să vă simțiți întotdeauna confortabil și cald în apartamentul dvs.

 

Mergând să înlocuiască ferestrele vechi din apartament, mulți dintre noi se întreabă. Care sunt cele mai bune de cumpărat: metal-plastic modern sau cele din lemn ne sunt mai familiare? Unii susțin că ferestrele Eurobrus sunt mai bune deoarece sunt fabricate din materiale naturale.

Alții tind să construcție din PVC ca fiind mai practic, bine dovedit în timpul funcționării pe termen lung. Pentru a facilita alegerea, vom efectua o analiză comparativă a avantajelor și dezavantajelor profilului ambelor opțiuni.

Ergonomic caracteristici marfuri

Ferestrele din metal-plastic sunt rezistente la umiditate, schimbări frecvente de temperatură și lumina directă a soarelui. Datorită structurii interne cu mai multe camere, profilul lor are proprietăți bune de izolare fonică și termică.

Cu toate acestea, plasticul nu permite trecerea aerului, astfel încât camera în care sunt instalate astfel de ferestre are nevoie de ventilație frecventă.

Ferestrele din lemn sunt caracterizate de o rezistență ridicată la căldură, nu conțin electrostatice, sunt mai ecologice, nu emit gaze toxice la ardere. Gorenje Dar, de asemenea, nu "respiră".

În timpul procesului de producție, lemnul din care este realizat cadrul este impregnat cu substanțe speciale de întărire și reduc semnificativ cantitatea de oxigen care pătrunde în cameră.

Cerințe pentru care ferestre

După instalarea unei ferestre metal-plastic, nu puteți avea grijă de îngrijirea acesteia pe întreaga durată de viață, este suficient să ștergeți periodic cadrul și sticla.

Ferestrele din lemn, în ciuda tratamentului special, sunt încă susceptibile la putrezire, daune cauzate de microorganisme și necesită îngrijire constantă, fără ca durata de viață a structurii să fie redusă.

Cu toate acestea, spre deosebire de profilul din plastic, cadrul din Eurobrus este ușor de reparat, defectele sale pot fi eliminate chiar și pe cont propriu.

 

Doriți să obțineți o ofertă fierbinte? Comandați un apel invers

 

Cost produse

Astăzi, piața ferestrelor metal-plastic se caracterizează printr-o varietate semnificativă de opțiuni și o concurență ridicată între producători, ceea ce, desigur, afectează costul produsului în sine.

Aproape toată lumea își poate permite să schimbe fereastra veche într-una nouă, mai modernă din metal-plastic, chiar și într-un buget foarte modest.

Prețul structurilor din lemn este deja un ordin de mărime mai mare și depinde în mare măsură de calitatea lemnului.

În plus, este necesar să se țină seama de faptul că în timpul funcționării ferestrei se vor adăuga costuri suplimentare pentru îngrijirea profilului și repararea ulterioară a acestuia. Prin urmare, astfel de ferestre nu sunt disponibile pentru toată lumea și aparțin mai degrabă produselor din segmentul premium.

 

Preț Special

5% reducere

Pe ferestre din plastic în Chișinău

Când comandați online de pe site

Termenii promoției

 

După analizarea tuturor avantajelor și dezavantajelor ferestrelor metal-plastic și din lemn, cântărind totul «în spatele» și «împotriva», puteți face cu ușurință o alegere și puteți lua decizia corectă pentru dvs. în ceea ce privește achiziția.

phone_callback

Sfaturi profesionale

Dacă aveți nevoie să instalați ferestre din plastic în Chișinău pe balcon într-un apartament în țară sau în casă, atunci compania noastră eko-okna.md el va fi fericit să ofere asistență calificată în această chestiune.

+373 605 50 111, +373 684 49 959

Comandă un apel
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
Имя*
Email
Введите комментарий*