EKO-OKNA.MD
Ferestre, geamuri de balcoane, loggii

Ce sunt ferestrele și pentru ce sunt

Geamuri la prețuri rezonabile.

Ce sunt "ferestrele"?

Care sunt cele mai bune?

Ferestrele noastre vă permit să vă simțiți întotdeauna confortabil și cald în apartamentul dvs.

Fereastră — este o sursă de lumină în cameră și ventilație. Acest detaliu arhitectural al construcției nu a fost prezent în stadiul incipient al dezvoltării civilizației. În antichitate, locuințele nu aveau deloc ferestre. În Evul Mediu, în pereți au apărut deschideri, care erau simple deschideri atârnate cu pânză sau piei de animale. Ferestrele erau fără sticlă. Acestea erau deschideri dreptunghiulare precum ferestrele actuale, dar în interiorul ferestrei au fost create decorațiuni speciale, inclusiv cele din piatră.

Doar cetățenii foarte bogați își puteau permite primele ferestre de sticlă. Suflantele de sticlă au învățat cum să facă ferestre rotunde cu un diametru de aproximativ 30 cm și au fost făcute din sticlă groasă tulbure. Astăzi avem ocazia să contemplăm ferestre mari, frumoase, care nu distorsionează toată frumusețea lumii exterioare și, în același timp, se mențin calde în camera noastră.

Principal vinovatul pierderii de căldură clădirile au ferestre.

Există o selecție largă de ferestre, pot fi ferestre din plastic, din lemn sau din aluminiu. De asemenea, puteți alege numărul de ochelari sau numărul de camere.

Ferestrele din Plastic sunt mult mai ieftine decât cele din lemn, iar cele din aluminiu sunt de obicei instalate în clădiri publice, sunt ideale pentru balcoane izolate sau grădini de iarnă. Costurile pentru ele vor fi, de asemenea, mai semnificative decât pentru o structură din plastic.

Dacă nu știți ce ferestre din plastic să puneți, alegeți ramele ferestrelor cu cel mai gros profil posibil pentru a reduce adâncirea.

În plus, merită să comandați geamuri triple, nu duble. Un dublu cu un alt geam suplimentar este, de asemenea, potrivit. În acest caz, nu veți fi deranjați de zgomotul de pe stradă, iar ferestrele nu se vor teme nici măcar de înghețuri severe.

Doriți să obțineți o ofertă fierbinte? Comandați un apel invers

Dacă nu știți ce ferestre din plastic să puneți, alegeți ramele ferestrelor cu cel mai gros profil posibil pentru a reduce adâncirea. În plus, merită să comandați geamuri triple, nu duble. Un dublu cu un alt geam suplimentar este, de asemenea, potrivit. În acest caz, nu veți fi deranjați de zgomotul de pe stradă, iar ferestrele nu se vor teme nici măcar de înghețuri severe.

Dacă ați instalat deja ferestre din plastic, dar sunteți încă îngrijorat de excesul de umiditate pe ferestre, atunci acest lucru nu înseamnă că ferestrele sunt de slabă calitate. Aceasta înseamnă că nu există suficientă ventilație bună în cameră. În acest caz, trebuie să ventilați camera mai des, de cel puțin trei ori pe zi. Este mai bine să deschideți complet fereastra pentru o perioadă scurtă de timp decât să utilizați micro-ventilația în înghețuri severe.

 

Cum așa dreapta pregătiți ferestrele?

Deci, veți scăpa de excesul de umiditate, nu veți avea timp să răciți camera și să salvați fitingurile ferestrelor. De asemenea, puteți utiliza un ventilator pentru a îndepărta umezeala de pe ferestre sau pentru a aranja o atmosferă romantică și a aprinde o lumânare decorativă pe pervazul ferestrei.

În procesul gorenje, se creează convecția aerului, iar condensul pe ferestrele dvs. nu va apărea.

Un punct foarte important în alegerea structurilor metal-plastic în spațiul post-sovietic este raportul dintre preț și calitate.

Nu schimbați această problemă, deoarece o fereastră sau o ușă nu este o cană de ceai.

Structurile fabricate și instalate profesional din profil de înaltă calitate, ferestre cu geam termopan și accesorii vă vor servi mai mult de o duzină de ani, vă vor economisi căldură, vă vor proteja de umiditate, zgomot din exterior și vă vor încânta cu aspectul lor.

Preț Special

5% reducere

Pe ferestre din plastic în Chișinău

Când comandați online de pe site

Termenii promoției

phone_callback

Sfaturi profesionale

Dacă aveți nevoie să instalați uși de plastic în Chișinău pe balcon într - un apartament din țară sau în casă, atunci compania noastră eko-okna.md el va fi fericit să ofere asistență calificată în această chestiune. Veți primi servicii excelente și produse de calitate la prețuri rezonabile și în cel mai scurt timp posibil. Dacă mai aveți întrebări? Utilizați formularul de feedback și managerii noștri vă vor ajuta cu alegerea.

Comandă un apel
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
Имя*
Email
Введите комментарий*