EKO-OKNA.MD
Ferestre, geamuri de balcoane, loggii

Producția de geamuri termopan în Moldova

Producția de geamuri termopan în Moldova.

Producția de ferestre și Uși Termopan în Chișinău

Ferestrele noastre vă permit să vă simțiți întotdeauna confortabil și cald în apartamentul dvs.

Comandați o fereastră cu geam termopan

 

În societatea modernă, există o lipsă de resurse energetice, ca urmare, cel mai mare preț pentru energie, ceea ce duce la problema economisirii, inclusiv a căldurii, care poate fi asigurată prin instalarea ferestrelor din PVC ale companiei «eko-okna». Deoarece astfel de ferestre au o serie de caracteristici; zgomot ridicat și izolare termică, design excelent, rezistență la impact și calitate decentă la un preț scăzut. Formarea, care determină producția locală care vă permite să vindeți produse de orice complexitate la un preț accesibil, precum și echipamente moderne de la companii germane de top.

Producție geamuri termopan

Producția a fost stabilită și acoperă toate etapele: măsurare, producție de produse, instalare. Companie «Eko-okna» produce ferestre și uși din PVC, diverse modele geometrice luând în considerare Material profil, geamuri termopan, accesorii și funcții suplimentare.

Vorbind despre producție, trebuie remarcat faptul că ritmul crește anual și calitatea produselor se îmbunătățește vizibil, se introduc noi linii de asamblare, se folosesc tehnologii inovatoare moderne, care fac posibilă reducerea prețurilor la produse, îmbunătățirea calității acestora.

 

Vorbind de calitate, trebuie remarcat faptul că produsele companiei «Eko-okna » acestea respectă standardele europene de calitate și GOST, deoarece sunt ecologice, cu caracteristici tehnice excelente. Produsele de înaltă calitate sunt, de asemenea, deoarece se efectuează controlul: controlul de intrare, asamblare și controlul Departamentului de Control tehnic (Departamentul de Control tehnic).

Controlul de intrare vă permite să monitorizați cu atenție calitatea profilului și a componentelor, controlul ansamblului monitorizează cele mai mici erori, astfel încât designul să nu ajungă la clienți. Controlul calității după o inspecție amănunțită oferă garanții privind calitatea produsului, luând în considerare garanțiile pentru profilele metalice, ferestrele cu geam termopan, fitingurile și instalarea.

Politica de prețuri Eko-okna

Vorbind despre politica de prețuri a companiei «Eko-okna» trebuie remarcat faptul că, datorită producției locale, este posibil să se ofere ferestre cu geam termopan cu două camere cu economie de energie la prețul unei ferestre cu geam termopan cu o singură cameră, compania efectuează plăți atât în numerar, cât și prin plată fără numerar, se practică și emiterea unui împrumut acasă pentru toate produsele companiei.

Să ne concentrăm asupra produselor companiei «Eko-okna» produs de: Ferestre din PVCUsi PVC и balcoane. Ferestrele sunt prezentate într-o gamă largă; unu- двух- tricuspidă, arcuit, Traversă, non-standard, uși glisante.  

 

 

Doriți să obțineți o ofertă fierbinte? Comandați un apel invers

ProfilePVC

Usi PVC de asemenea, aveți o selecție largă: intrare, interior, arcuit, balcon, uși glisante.

Balcoanele sunt dotate cu geamuri calde, reci, panoramice, geamuri cu bovindou. Ca orice produs, ferestrele și ușile au nevoie de reparații, înlocuirea profilelor, accesorii.

Repararea ferestrelor acestea sunt produse din cauza uzurii profilului, deoarece poate producătorul nu a folosit un consumabil de bună calitate, un alt motiv poate fi un eșec, care – sau Unități de ferestre. Adesea eșuează accesorii (mânere, balamale, bare contra, trunchiuri antiefracție, încuietori etc.) asigurarea unei funcționări netede și menținerea clapelor într-o anumită poziție.

Garniturile de cauciuc expuse la radiațiile solare și schimbările de temperatură se uzează și trebuie înlocuite.

Suplimentare funcții Ferestre din PVC

Producția de ferestre din PVC în Moldova de către companie «Eko-okna» oferă o serie de funcții suplimentare, cum ar fi modul de ventilație de iarnă (canatul se deschide cu câți milimetri) asigură ventilație fără curenți și o supapă de ventilație (există o gaură cu o grilă de 2-5 cm în cadru), în care nu este nevoie de ventilație specială, aerul curat intră întotdeauna în cameră.

Funcțiile suplimentare pot include mai multe Castelul copiilor – dacă există copii mici, acesta poate fi sub formă de butoane, dopuri, blocante și fitinguri rezistente la vandal, mai ales dacă clientul locuiește la primele etaje.

 

 

Preț Special

5% reducere

Pe ferestrele panoramice din Chișinău

Când comandați online de pe site

Termenii promoției

 

De ce să ne alegeți

Compania EKO-OKNA produce și instalează ferestre din PVC din 2000
Producția proprie permite companiei noastre să vândă produse la un preț accesibil

 
groups

Fără intermediari

Oferim ferestre de înaltă calitate direct de la producător, deoarece prețurile noastre vă vor surprinde plăcut, vor comanda și vor fi surprinși.

auto_awesomet

Alegerea dintr-o varietate de soluții

Aici puteți alege culoarea și textura pentru orice interior, dacă doriți mahon - este simplu și ieftin, comanda și casa dvs. va deveni elegantă.

work

Unul dintre liderii de la Chișinău

Peste 20.000 de clienți și fiecare client este mulțumit de munca noastră. Comandă și fii mulțumit!

border_style

Soluții Non-standard

Vă vom ajuta să vă realizați cele mai neobișnuite idei. Îndeplinește-ți visul cu Eko-okna. Ideea ta este împlinirea noastră.

gpp_good

Asigurarea calității

Controlăm strict calitatea în fiecare etapă: de la consultare, măsurare, livrare și instalare, deoarece garanția este calitatea.

monetization_on

Disponibilitate

Facem tot posibilul pentru a ne menține prețurile mai mici decât cele ale concurenților noștri. După toate Eko-okna nu este doar prețuri mici, dar, de asemenea, de înaltă calitate

phone_callback

Sfaturi profesionale

Dacă aveți nevoie să instalați ferestre din plastic în Chișinău pe balcon într - un apartament din țară sau în casă, atunci compania noastră eko-okna.md el va fi bucuros să ofere asistență calificată în această chestiune.

+373 605 50 111, +373 684 49 959

Comandă un apel
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
Имя*
Email
Введите комментарий*