EKO-OKNA.MD
Ferestre, geamuri de balcoane, loggii

Reflux

 

Reflux — o componentă indispensabilă a tuturor proiectelor moderne de ferestre. Funcția principală atribuită valului scăzut este de a preveni pătrunderea apei în zona cusăturilor de instalare. Tehnologiile moderne au diversificat materialele potrivite pentru fabricarea mareelor. Modelele din PVC, aluminiu și oțel sunt considerate principalele.

Valurile din PVC sunt considerate cele mai avansate din punct de vedere tehnologic și merită să începeți analiza cu ele.

Tides PVC pentru ferestre

Materialul din PVC a fost mult timp în măsură să dovedească proprietățile sale excelente de performanță.

PVC-ul nu este supus distrugerii dacă există cel mai sever îngheț pe stradă. Nu există pori în structura PVC, deoarece umiditatea nu are cum să o pătrundă și să provoace deteriorarea refluxului.

În plus față de PVC, există o mare cerere pentru piese turnate din aluminiu

În plus față de PVC, piesele turnate din aluminiu sunt foarte solicitate, care se îndoaie din benzi subțiri de metal-aluminiu și sunt vopsite în orice culoare prin pulverizare cu pulbere.

De asemenea, galvanizarea cu o grosime de milimetru poate merge la valul scăzut. În plus, oțelul este decorat și protejat de un strat de poliester.

Amintiți-vă că, cu o instalare necorespunzătoare, atât valurile de oțel, cât și cele de aluminiu vor zbura violent de la pătrunderea picăturilor de ploaie, din care sunt scutite mareele din PVC.

 

Doriți să obțineți o ofertă fierbinte? Comandați un apel invers

 

Instalarea refluxului din PVC

Setarea fluxului scăzut se efectuează din partea străzii.

În timpul instalării, una dintre nervurile de reflux este plasată într-o canelură specială situată imediat sub partea inferioară a cadrului, această circumstanță face cea mai rezonabilă instalarea acesteia împreună cu structurile ferestrelor.

 

Tides PVC vin în vânzare cu găuri speciale, care sunt foarte utile în timpul instalării. Desigur, șuruburile de montare trebuie să aibă un strat de zinc de înaltă calitate pentru a rezista la problemele meteorologice, precum și la refluxul în sine. Spațiul liber rămas sub refluxul PVC trebuie umplut cu spumă de montaj.

Preț Special

5% reducere

Pe maree pentru ferestre în Chișinău

Când comandați online de pe site

Termenii promoției

 

Pentru a face produsul să arate mai plăcut din punct de vedere estetic, trebuie să instalați o placă de capăt specială. Lungimea maximă a majorității mareelor din PVC prezentate este de 300 de centimetri. Dacă aveți nevoie de un dispozitiv mai lung, puteți instala 2 suprapuneri sau puteți face o comandă individuală. Pentru ca procesul de transport să nu deterioreze valurile din PVC, un strat de film de protecție este lipit pe ele, care este îndepărtat la sfârșitul procesului de instalare.

 

De ce să ne alegeți

Compania ECO-OKNA produce și instalează ferestre din PVC din anul 2000
Producția proprie permite companiei noastre să vândă produse la un preț accesibil

 
groups

Fără intermediari

Oferim ferestre de înaltă calitate direct de la producător, deoarece prețurile noastre vă vor surprinde plăcut, comandați și veți fi surprinși.

auto_awesomet

Alegerea dintr-o varietate de soluții

Aici puteți alege culoarea și textura pentru orice interior, dacă doriți mahon - este simplu și ieftin, comanda și casa dvs. va deveni elegantă.

work

Unul dintre liderii de la Chișinău

Peste 20.000 de clienți și fiecare client este mulțumit de munca noastră. Comandați și fiți mulțumiți!

border_style

Soluții Non-standard

Vă vom ajuta să vă realizați cele mai neobișnuite idei. Îndeplinește-ți visul cu Eco-okna. Ideea ta este împlinirea noastră.

gpp_good

Asigurarea calității

Controlăm strict calitatea în fiecare etapă: de la consultare, măsurare, livrare și instalare, deoarece garanția este calitatea.

monetization_on

Disponibilitate

Facem tot posibilul pentru a menține prețurile noastre mai mici decât cele ale concurenților noștri. La urma urmei Ecookna nu este doar prețuri mici, ci și de înaltă calitate

phone_callback

Sfaturi profesionale

Dacă aveți nevoie să instalați ferestre din plastic în Chișinău pe balcon într-un apartament în țară sau în casă, atunci compania noastră eco-okna.md el va fi fericit să ofere asistență calificată în această chestiune.

+373 605 50 111, +373 684 49 959

Comandă un apel
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
Имя*
Email
Введите комментарий*