EKO-OKNA.MD
Ferestre, geamuri de balcoane, loggii

Plase de țânțari

 

Astăzi, producătorii oferă o varietate semnificativă de plase de țânțari care pot fi așezate pe ferestre din plastic. Avantajul cheie al oricăreiplase de țânțari - ușurința de întreținere, precum și ușurința de a scoate structura în acele perioade de timp în care nu sunt necesare.

În același timp, există diferite tipuri de plase de țânțari, care diferă atât din punct de vedere structural, cât și din punct de vedere al caracteristicilor suplimentare.

Să luăm în considerare cele mai populare variante de plase de țânțari în detaliu:

Uși glisante mosquito grile

Din punct de vedere structural, astfel de plase oferă ghidaje speciale cu care Plasa de țânțari poate fi deplasată de-a lungul deschiderii dintr-o parte în alta.

Aceste plase de țânțari au devenit foarte populare în loggii și balcoane, deoarece pot fi îndepărtate foarte ușor și, dacă este necesar, returnate înapoi. De asemenea, din punct de vedere structural, grilele glisante vă permit să economisiți spațiu.

Cadrul mosquito grile

Această versiune a desenelor este cea mai familiară și mai populară. Principiul conform căruia sunt instalate astfel de plase este relativ simplu - structura țânțarilor este așezată pe un cadru din aluminiu; elementele de fixare concepute pentru instalarea plaselor pot fi așezate atât pe cadrul ochiurilor, cât și pe cadrul ferestrei.

Avantajele acestei opțiuni de grile constau în simplitatea lucrărilor de instalare și în versatilitatea utilizării lor - pot fi potrivite pentru o varietate de modele de ferestre;

 

 

Doriți să obțineți o ofertă fierbinte? Comandați un apel invers

 

Roller mosquito grile

Acesta este un sistem de perdele, a cărui pânză poate fi deplasată în diferite direcții (vertical sau orizontal). Fiind închisă, o astfel de plasă de țânțari poate fi plasată într-o cutie specială din aluminiu. Este foarte ușor să-l desfaceți și să-l coborâți pe fereastră cu ajutorul unor mânere speciale pentru control.

Un plus important al unei astfel de opțiuni de proiectare este funcționalitatea sporită combinată cu economii semnificative în spațiul liber. O plasă de țânțari similară poate fi instalată pe o fereastră din plastic, adesea supusă unei proceduri de deschidere-închidere.

Laminate mosquito grile

Această opțiune este ideală din punctul de vedere al unui număr de caracteristici - ușurința construcției, siguranța la foc, nivelul ridicat de rezistență etc. aspectul cheie aici este materialul implicat în fabricarea structurilor.

Acesta este un plastic din fibră de sticlă de înaltă rezistență. Plasa de țânțari este întinsă pe un cadru din aluminiu; plasa, care este într-o stare închisă, este plasată într-o cutie situată direct deasupra ferestrei. Pentru ao deschide sau închide, trebuie să utilizați o încuietoare specială - plasa de țânțari se va prăbuși sau se va desfășura foarte repede.

Avantajul cheie al acestor grile este că pot fi instalate atât în exterior, cât și în interiorul acestuia.

 

 

Preț Special

5% reducere

Pe plase de țânțari în Chișinău

Când comandați online de pe site

Условия акции

 

Mosquito pliuri grile.

O versiune similară a grilelor în formă asamblată este un "acordeon", care este foarte atractiv din punct de vedere vizual.

Plasele plisate sunt ușor de utilizat, practice, pot fi deschise orizontal și vertical; nu au arcuri, mecanisme de purtare și, prin urmare, designul este extrem de durabil și foarte fiabil..

 

De ce să ne alegeți

Compania EKO-OKNA produce și instalează ferestre din PVC din anul 2000
Собственное производство позволяет нашей компании реализовывать продукцию по доступной цене

 
groups

Fără intermediari

Oferim ferestre de înaltă calitate direct de la producător, deoarece prețurile noastre vă vor surprinde plăcut, comandați și veți fi surprinși.

auto_awesomet

Alegerea dintr-o varietate de soluții

Aici puteți alege culoarea și textura pentru orice interior, dacă doriți mahon - este simplu și ieftin, comanda și casa dvs. va deveni elegantă.

work

Unul dintre liderii de la Chișinău

Peste 20.000 de clienți și fiecare client este mulțumit de munca noastră. Comandați și fiți mulțumiți!

border_style

Soluții Non-standard

Vă vom ajuta să vă realizați cele mai neobișnuite idei. Îndeplinește-ți visul cu Eko-okna. Ideea ta este împlinirea noastră.

gpp_good

Asigurarea calității

Controlăm strict calitatea în fiecare etapă: de la consultare, măsurare, livrare și instalare, deoarece garanția este calitatea.

monetization_on

Disponibilitate

Facem tot posibilul pentru a menține prețurile noastre mai mici decât cele ale concurenților noștri. La urma urmei Ecookna nu este doar prețuri mici, ci și de înaltă calitate

phone_callback

Sfaturi profesionale

Dacă aveți nevoie să instalați plase de țânțari în Chișinău pe balcon într - un apartament în țară sau în casă, atunci compania noastră eko-okna.md el va fi fericit să ofere asistență calificată în această chestiune.

+373 605 50 111, +373 684 49 959

Comandă un apel
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
Имя*
Email
Введите комментарий*