EKO-OKNA.MD
Ferestre, geamuri de balcoane, loggii

Măsurarea și instalarea ferestrelor din PVC în Chișinău

Geamuri la prețuri rezonabile.

Măsurarea și instalarea ferestrelor metal-plastic

Ferestrele noastre vă permit să vă simțiți întotdeauna confortabil și cald în apartamentul dvs.

Comandă ferestre

 

Calculul dvs. deокна puteți face acest lucru în acest fel:

Toată lumea știe de mult că ferestrele metal-plastic sunt mult mai convenabile de utilizat decât cele din lemn. Ferestrele din PVC vă vor ajuta să păstrați căldura și etanșarea în casa dvs. cât mai mult posibil. Acest articol vă va ajuta cu selectarea, măsurătorile și instalarea ferestrelor.

Acum, multe companii oferă Instalare gratuită, dar cu toții înțelegem că, cu mâinile noastre, toate acestea vor fi mult mai bune, conștiincios! Nu este nimic prea complicat, este suficient să cunoaștem nuanțele.

 

După ce ați făcut o măsurare a deschiderii ferestrei, mergeți la companie pentru a comanda ferestre în funcție de solicitările dvs. Multe companii oferă un serviciu pentru instalarea de pante și maree. Dacă nu doriți să plătiți în exces, o puteți face singur. Toate produsele metal-plastic sunt realizate conform măsurătorilor personale, deoarece nu există standarde.

Construcția din PVC poate fi comandată în diferite forme, puteți alege, de asemenea, un profil și ferestre cu geam termopan în funcție de cerințele dvs. Cel mai important lucru este să efectuați corect măsurarea, acest lucru este foarte important! Astfel încât să nu existe probleme în timpul executării lucrării. Trebuie să urmați cu atenție toate recomandările, astfel încât fereastra dvs. să vă servească corect.

După ce ați studiat sfaturile de instalare, nu veți avea probleme cu măsurătorile și instalarea. Veți face totul calitativ ca un adevărat specialist.

Măsurarea și ordonarea ferestrelor metal-plastic.

Și așa să î ncepem. Luați în considerare metodele de măsurare a deschiderii ferestrei fără a lua în considerare sfertul exterior al unui rând de cărămizi situate pe exteriorul peretelui.

 
 

Măsurare

Nu este nimic complicat în măsurarea ferestrelor, ele sunt măsurate după același principiu. Când măsurați deschiderea ferestrei, nu trebuie să uitați de distanța dintre punctele de pe versanții care se află în interiorul peretelui. Înălțimea este măsurată cel mai bine de la pervazul ferestrei până la panta superioară. Apoi, trebuie să adăugați un prag de fereastră la înălțimea rezultată și să nu uitați să indicați acest lucru în desen.

Calculul dvs. de ferestre puteți face acest lucru în acest fel:

 • Lățimea este egală cu lățimea deschiderii ferestrei, scădem două valori ale cusăturii de montare din aceasta.
 • Înălțimea este egală cu înălțimea deschiderii, scădem două valori ale cusăturii de montare și scădem valoarea profilului de susținere.
 • Când efectuați o măsurare, trebuie să porniți de la centru, verificând punctele extreme.
 • Se întâmplă că înălțimea și lățimea deschiderii ferestrei sunt inițial inegale.

 

Doriți să obțineți o ofertă fierbinte? Comandați un apel invers

 

Sfaturi ale comandantului pentru instalarea ferestrelor metal-plastic:

 • Cel mai adesea, înălțimea deschiderilor este aproape egală, dar cu lățimea există situații cu denivelări, pentru măsurare trebuie să luați cea mai mică valoare.
 • Înainte de a continua instalarea, trebuie să modificați grosimea peretelui pentru a găsi punctul de instalare corect. O fereastră instalată corect este plasată la 2/3 din grosimea peretelui, măsurând din interior. Dacă în viitor veți izola peretele, luați în considerare cantitatea aproximativă de izolație. Fereastra poate fi setată puțin mai departe.
 • Pentru a măsura refluxul, trebuie să luați lățimea deschiderii ferestrei și să adăugați 50 de milimetri. Lățimea refluxului este calculată de la cusătura de montare și până la marginea peretelui, aici adăugăm o proeminență de aproximativ 30-40 milimetri. Dacă intenționați să izolați pereții, luați un stoc pentru izolare.
 • Pentru măsurarea corectă a pervazului ferestrei, trebuie să măsurați de la cusătura de montare până la capătul pantei și să adăugați dimensiunea proeminenței dorite și să țineți cont de Distanța până la îndoire.
 • Măsurarea pe pante se face atunci când ferestrele metal-plastic sunt deja în picioare. Lungimea poate fi calculată în avans, este egală cu înălțimea deschiderii ferestrei. Luați puțin mai mult în rezervă.

Cum se face corect fereastra a înghețat cu un sfert

În casele din cărămidă, ferestrele cu un sfert sunt destul de frecvente. când efectuați o măsurare, asigurați-vă că acordați atenție trimestrului. Cum să măsurați corect acum luați în considerare:

 • Lățimea va fi egală cu lățimea dintre două sferturi, cu adăugarea a două sferturi de treceri pe cadru.
 • Înălțimea este egală cu întreaga înălțime a deschiderii ferestrei de la valul scăzut și se termină cu un sfert plus un apel pentru întregul trimestru.
 • De asemenea, puteți pregăti o șapă mică de ciment sub pervazul ferestrei și valul scăzut înainte de instalare.

 

Preț Special

5% reducere

Pentru măsurarea și instalarea ferestrelor în Chișinău

Când comandați online de pe site

Termenii promoției

 

Cum se măsoară corect o fereastră pentru un balcon

Măsurarea balconului este simplă. Deoarece fereastra se va sprijini pe parapet, atunci vom lua lățimea parapetului. Din lățime, trebuie să eliminați dimensiunea celor două profiluri de colț de 50-60 milimetri, acestea vor menține structura asamblată. Luăm înălțimea de la parapet la tavan. Scădem 20-30 milimetri de la înălțimea cusăturilor de montare.

Deschideri de ferestre în case vechi sau în sectorul privat. Și astfel trebuie să măsurați deschiderea într-o cameră de lungă durată sau în sectorul privat, primul lucru pe care trebuie să-l eliminați pantele. În camerele vechi s-au făcut pante mari și, prin urmare, deschiderea ferestrei este mult mai mare decât pare la început.

În sectoarele private, cel mai adesea fisurile din ferestre au fost sigilate cu izolație sau ciment. Cel mai probabil, toate acestea vor cădea atunci când fereastra este demontată. Acest lucru vă va permite să puneți ferestre mai mari decât cele care au fost înainte, iar casa dvs. va deveni mai strălucitoare.

Metode elemente de fixare metal-plastic structuri

Ei bine, am făcut toate măsurătorile, acum putem merge și comanda ferestre, este foarte ușor să alegeți o companie acum, deoarece alegerea este foarte mare. Profesioniștii vă vor ajuta să verificați corectitudinea măsurării și să alegeți configurația ferestrei. De asemenea, în salon, vă vor ajuta să decideți asupra accesoriilor, unde este mai bine să plasați cerceveaua de deschidere și partea orb. Există două moduri de fixare a structurilor metal-plastic:

 • Prima metodă de montare direct prin cadru.
 • Fixarea are loc cu ajutorul fitingurilor de susținere

Cel mai adesea, atunci când se instalează structuri metal-plastic, se folosește prima opțiune, pentru o persoană care pune ferestre pentru prima dată, această metodă va fi mai bună și mai ușoară. Dacă utilizați prima opțiune pentru instalare, vă puteți descurca singur. Dacă ați ales a doua opțiune, veți avea nevoie de ajutor, nu o veți instala singur.

Vă pregătim fereastră metal-plastic pentru instalare

Aici este fereastra deja gata, și a adus acasă. De unde să începeți pregătirea? În primul rând, faceți loc muncii dvs., veți avea nevoie de spațiu liber. Acoperiți podeaua și bateriile cu folie de construcție, vor exista praf și resturi la găurire.

Instalarea structurilor metal-plastic începe cu pregătirea deschiderii. Aveți ferestre vechi? Trebuie să fie demontate folosind o rangă și un topor. Merită demontat nu numai fereastra, ci și întregul cadru. Ferestrele din PVC sunt aduse în stare asamblată, deci va trebui să o dezasamblați. Scoatem margelele și scoatem blocurile de ferestre, le punem pe perete, cu atenție, pentru a nu se rupe. Marcăm margelele astfel încât nimic să nu fie amestecat la colectare, acest lucru este important. Folosiți un stilou sau un marker pentru a marca.

 

Deschideți fereastra, scoateți dopurile, apoi deșurubați șuruburile de fixare. Dacă ați ales un sistem de traversă, rotiți mânerul în poziție dreaptă cu șuruburile deșurubate și cerceveaua este ușor de îndepărtat. Și astfel eliberăm partea superioară a cercevelei, apoi obținem cârligul din baldachinul inferior.

Și așa avem un cadru gol cu buiandruguri, dacă aveți o fereastră cu mai multe obloane. Următorul lucru pe care îl vom face este să găurim găuri pentru fixarea șuruburilor de ancorare. Când găuriți, utilizați un burghiu metalic, deoarece există plăci metalice în cadru pentru a crește rigiditatea structurii.

Facem trei găuri pe fiecare parte a profilului. Șuruburile trebuie utilizate cu o lungime de cel puțin opt milimetri. Se întâmplă că producătorul este prudent și face aceste găuri în mod independent.

Pregătirea deschiderii și instalarea ferestrei

De asemenea, este important să se pregătească în mod corespunzător Deschiderea pentru instalarea structurilor

 
 

Cum să umpleți corect spațiul de sub profilul suportului cu spumă

Acest moment nu este prevăzut la fabricarea structurilor metal-plastic. Acest lucru se face de către oameni în timpul instalării și ei înșiși ar trebui să ia în considerare acest lucru. În schi, trebuie să umpleți toate cavitățile folosind spumă de montaj.

Acest lucru trebuie făcut astfel încât să nu se producă pierderi de căldură. Vă sfătuim să faceți acest lucru cu aproximativ o zi înainte de instalarea structurii. Spuma de montaj trebuie să aibă timp să se usuce și să se întărească, astfel încât să nu se producă deformarea.

 

Pregătirea deschiderii și demontarea ferestrei

Deci, a venit momentul instalării, trebuie să demontați fereastra veche și să curățați bine deschiderea ferestrei. Dacă nu aveți nevoie de un cadru de lucru, nu vă fie teamă și bateți-l cu o rangă și dispozitive improvizate. Doar nu exagerați pentru a nu strica pereții.

Inspectați cadrul, poate că vechea fereastră a fost fixată și cu șuruburi sau cuie. Dacă da, îndepărtați-le, din nou, pentru a nu deteriora pereții.

De asemenea, sub vechiul cadru poate exista un dispozitiv de etanșare, izolație și, în general, o mulțime de lucruri diferite. De asemenea, ar trebui să eliminați pantele vechi, deoarece nu le veți putea salva.

Cele noi vor fi mult mai ușor de făcut pe pereți curați. De asemenea, scoatem pervazul vechi cu o rangă. Luăm o rangă, o tragem de jos și o ridicăm. Pervazurile vechi nu erau adesea atașate în niciun fel. Una dintre opțiuni poate fi o șapă de ciment. Poate fi îndepărtat cu un pumn.

Scoatem toate gunoiul după munca depusă și curățăm camera. Felicitări, am făcut toată treaba murdară. Deschiderea trebuie curățată de praf și resturi de construcție, toate capetele trebuie acoperite cu un grund. Este întotdeauna ratat și nu i se acordă atenția cuvenită de către instalatori. Aveți o casă din lemn?

Apoi, va trebui să tratați deschiderea de-a lungul perimetrului cu impermeabilizare, astfel încât spuma de montaj să nu tragă umezeala în sine din copac. Dacă umiditatea intră, spuma de montaj se poate lăsa și fereastra își va pierde izolația termică și fonică.

Asigurarea calității

Compania noastră este pe deplin responsabilă față de clienți pentru produsele produse! Acordăm cea mai mare atenție controlului calității, procesul este împărțit în 3 etape:

gpp_good
Controlul de intrare

Urmărirea atentă a producției de componente nelichide.

engineering
Controlul ansamblului

Încă pe linia de producție în timpul asamblării în caz de defecte – acest design este respins fără îndoială.

key
Controlul OTC

Toate produsele finite sunt supuse celui mai serios control al calității, de regulă, mărcile corespunzătoare sunt înscrise în pașaportul produsului. Toate aceste aspecte ne permit să apelăm cu încredere cu astfel de cifre:

 • garanție profil metalic până la 50 de ani;
 • garanția pentru geamul cu geam dublu este de până la 5 ani;
 • garanție pentru accesorii de până la 5 ani;
 • garanția pentru instalare este de până la 5 ani.

Compania Eko-okna din Chișinău își apreciază reputația, deci absolut toate procesele de la plecarea măsurătorului, fabricarea, livrarea și instalarea – strict controlat! Acesta este un fapt! Selectând unul sau alt produs din catalog, utilizând calculatorul de pe site, introducând parametrii ferestrei, veți putea calcula costul aproximativ. Estimarea finală este anunțată de un specialist – numai după o măsurare atentă!

Dar vă veți asigura că Ferestre ieftine din PVC in Chisinau – este vorba despre noi, iar prețul nu afectează deloc calitatea! Când apelați măsurătorul prin intermediul site-ului nostru web – reducere suplimentară!

Montare și fixare Fereastră Metal-plastic

În orice caz, nu uitați să așezați substratul pe partea inferioară a deschiderii. Substraturile pot fi utilizate atât din lemn, cât și din plastic.

Acest lucru este necesar pentru a seta corect fereastra în înălțime și nivel. Substratul poate fi plasat în centru sau de-a lungul marginilor.

După ce ați măsurat uniformitatea nivelului, începeți să fixați cadrul folosind distanțiere din lemn.

Încercați să montați cadrul astfel încât să fie staționar în timpul găuririi găurilor de montare. Și astfel ați pregătit găurile și ați fixat ancorele, lăsați substraturile în poziție.

Substraturile trebuie lăsate în poziție pentru a facilita deservirea ancorelor. Spațiul dintre fereastră și perete trebuie umplut cu spumă de montaj. În partea de jos a ferestrei, umpleți toate găurile foarte atent. De asemenea, trebuie să fixați substraturile.

Când spuma de montaj s-a uscat, pot fi instalate ferestre cu geam termopan.

Prima cale fixarea ferestrelor metal-plastic prin cadru

Folosind un burghiu și un burghiu, facem găuri în perete prin cadrul din partea de jos a ferestrei. Pentru locația corectă a ferestrei, este necesar să fixați inițial partea inferioară a cadrului cu ancore. Montați ancorele pe care le-ați pregătit deja în avans, fixați încet, dar nu până la punctul limită.

Și astfel ați fixat ancora în partea de jos a cadrului, acum trebuie să verificați fereastra pentru verticalitate. Ai verificat? Acum putem începe să găurim găurile laterale și superioare. Continuați să fixați ancorele numai atunci când ați verificat nivelurile verticale și orizontale.

Lăsați o mică reacție deoarece nu se știe cum se va comporta fereastra, se poate deforma puțin.

A doua cale fixarea ferestrei folosind plăci

Se întâmplă că atunci când instalați ferestre metal-plastic, unii producători fac elemente de fixare speciale. Ele sunt realizate în conformitate cu principiul urechilor dintr-o placă metalică de înaltă calitate, cu găuri pentru elemente de fixare.

Nu contează în ce fel vă veți repara fereastra, încă începem de jos. Verificăm totul cu un nivel și abia apoi continuăm să instalăm orice altceva.

 

Există o canelură pe ferestrele în care introducem drenajul, astfel încât să nu existe nicio reacție, trebuie să umpleți golul sub reflux cu spumă de montaj. Fiți vigilenți, există cazuri în care drenajul este atașat la cadru cu șuruburi.

Doriți să obțineți o ofertă fierbinte? Comandați un apel invers

 

Ei bine, am fixat cadrul în deschidere, începem să asamblăm fereastra. Îl asamblăm în același mod în care l-am dezasamblat, doar opusul este adevărat. Am pus geamul cu geam dublu înapoi în cadrul metal-plastic. Fixăm inițial mărgeaua inferioară, apoi cea superioară, apoi trecem la cele laterale.

Folosind un ciocan de cauciuc, batem ușor pe margele până când face clic. Ușile de deschidere sunt așezate, Balamalele sunt fixate cu șuruburi și ornamentele decorative sunt așezate deasupra. Aici ați montat fereastra, verificați nivelul inițial al ferestrei instalate și cerceveaua de deschidere.

Când deschideți cerceveaua la patruzeci și cinci și nouăzeci de grade, nu ar trebui să se închidă și să se deschidă singură. Cerceveaua trebuie să rămână staționară. Acum putem începe să sigilăm gaura dintre fereastră și perete.

Mai mult, compania Eko-okna oferă ferestre cu geam termopan metal-plastic echipate cu orice tip de sticlă:

Glazura este ieftină-este destul de reală. Dar mai întâi trebuie să decideți ce anume formează costul lucrărilor de geam:

groups

Economie de căldură

O acoperire metalizată specială permite trecerea razelor soarelui, dar în același timp blochează pătrunderea radiației infraroșii în cameră.

construction

Ferestre din plastic colorate

În etapa de producție, prin adăugarea de pigmenți speciali la materiile prime, se obțin diferite nuanțe de sticlă.

aspect_ratio

Rezistent la șocuri

Se utilizează sticlă călită sau triplex (mai multe foi conectate între ele). Astfel de produse sunt rezistente la rezistență și la rănire.

sort

Izolarea zgomotului

Pentru un efect cardinal de izolare a zgomotului, aplicăm și alte sarcini tehnologice, de exemplu, umplerea geamurilor cu geam termopan cu gaz inert sau pulverizarea unui strat special de film.

Cel mai bine este să folosiți spumă poliuretanică pentru a umple golul dintre perete și despre cine. Spuma poliuretanică este cea mai potrivită pentru acest caz, este un excelent izolator de zgomot și căldură la articulații. Acest material a fost cunoscut de mult timp și a fost testat pe piață de timp.

Singurul dezavantaj este că, în timp, spuma își pierde proprietățile datorită influențelor constante ale mediului, așa că vă sfătuim să faceți o barieră hidro pe ambele părți. Dacă Windows este instalat de expert, asigurați-vă că verificați acest punct, astfel încât expertul să nu uite accidental. Acest lucru este important!

În absența unei bariere hidro, pot apărea probleme, cum ar fi: ceață sau îngheț. Pe partea din spate, aplicați o bandă de barieră hidro-vapori cu o parte. Această bandă este special concepută pentru acest lucru. Aplicăm banda pe întreaga parte inferioară a ferestrei.

După aceea, aplicăm o bandă autoadezivă cu membrană rezistentă la umiditate pe partea exterioară. Acest lucru vă va ajuta foarte bine să păstrați spuma de montaj să nu se ude. Vă sfătuim cu tărie să faceți această barieră hidro, astfel încât în viitor să nu suferiți, ci să vă bucurați de ferestrele dvs.

Acum, pervazul ferestrei, o bandă de impermeabilizare cu un strat de folie ar trebui, de asemenea, să fie aplicată sub ea. Deșurubați banda dintre perete și fereastră, udați totul cu apă și apoi umpleți golul. Utilizați spumă pentru toate anotimpurile și un pistol conceput în acest scop. După ce ați umplut întregul gol, spuma trebuie umezită, folosiți un pistol de pulverizare pentru aceasta, lipiți acum banda izolatoare în jurul perimetrului, din interior și din exterior.

Montare pervazul ferestrei

Dacă ați măsurat corect pervazul ferestrei, atunci nu ar trebui să existe probleme, dar dacă este ceva, acesta poate fi tăiat. Pervazul ferestrei trebuie să se sprijine pe profilul structurii metal-plastic. La început, trebuie să fie mai larg și să meargă pe pereți cu aproximativ zece centimetri.

Trebuie să setați nivelul și să faceți o pantă ușor vizibilă spre interior. Toate golurile de sub pervazul ferestrei trebuie umplute cu spumă. Pentru a fixa pervazul ferestrei ar trebui să fie folosind șuruburi, care sunt răsucite din interiorul cadrului.

Așa că am trecut drumul de la măsurare la instalarea completă a unei ferestre metal-plastic. Acordați timp pentru ca spuma să înghețe, este vorba despre o zi, atunci trebuie să verificați funcționalitatea fitingurilor, cel mai bine este să lubrifiați imediat fitingurile și să le reglați pentru o funcționare corectă. Dacă trebuie să instalați un balcon sau acces la un balcon, sistemul este aproape același.

phone_callback

Sfaturi profesionale

Dacă aveți nevoie să instalați ferestre din plastic în Chișinău pe balcon într-un apartament în țară sau în casă, atunci compania noastră eko-okna.md el va fi fericit să ofere asistență calificată în această chestiune.

+373 605 50 111, +373 684 49 959

Comandă un apel