EKO-OKNA.MD
Ferestre, geamuri de balcoane, loggii

Comandă ferestre în Chișinău

Geamuri la prețuri rezonabile.

ferestre la comandă în Chișinău

Ferestrele noastre vă permit să vă simțiți întotdeauna confortabil și cald în apartamentul dvs.

Comandă ferestre

Dacă sunteți o clădire nouă norocoasă și arhitectura clădirii dvs. este modernă, trebuie să vă acordați faptul că ferestrele vor fi personalizate. Pentru ca ferestrele să răspundă cererii proprietarilor în direcția estetică și funcțională, ce trebuie să știe clientul atunci când realizează ferestre personalizate? Primul lucru din care este construită o fereastră metal-plastic și este necesar să începeți cu o alegere din cadrul ferestrei în care va fi introdusă fereastra cu geam dublu, atunci există o gamă de fitinguri, pervaz și reflux, terminând cu un sigiliu. Toate aceste componente sunt importante.

Alegere fereastră profil

  • Atunci când alegeți un profil de fereastră, este necesar să acordați atenție numărului de camere de aer, prezenței armăturii metalice, este important să luați în considerare lățimea cadrului din PVC. În regiunea noastră, iernile nu sunt reci, astfel încât compania va oferi clienților opțiuni de cel mult 60 mm., nu are rost să plătiți în exces pentru caracteristici suplimentare, mai ales că produsul respectă GOST.

 

Atunci când comandați ferestre din PVC, este necesar să acordați atenție fitingurilor care sunt cele mai exploatate și de la acesta, cât timp va dura produsul și dacă fereastra dvs. va fi ușor de deschis, precum și dacă va proteja împotriva hacking-ului având elemente suplimentare și este, de asemenea, fitinguri de înaltă calitate care oferă o deschidere deschisă.

  • Când comandați ferestre în Chișinău, puteți fi recomandate ferestre cu geam dublu cu două, trei sau chiar patru geamuri, în funcție de camera care va fi glazurată. Nu este un secret faptul că ferestrele din PVC cu multe camere au un grad ridicat de izolare termică și fonică, iar o altă proprietate importantă este că, dacă copiii se joacă adesea în curte, atunci un pachet rezistent la șocuri va fi cel mai potrivit.
  • Alegerea ferestrelor din PVC în Chișinău, trebuie să acordați atenție sigiliilor care pot asigura etanșeitatea și vă permit să reduceți la minimum pierderile de energie.

Doriți să obțineți o ofertă fierbinte? Comandați un apel invers

 

Separat, aș dori să mă concentrez pe designul ferestrelor din plastic și acestea nu sunt în general acceptate, modele de culoare albă, ci soluții dintr-o gamă largă de culori atât în interior, cât și în exteriorul ferestrei, în plus, puteți alege o textură, de exemplu, diferite tipuri de lemn. Atunci când comandați ferestre din PVC în Chișinău, puteți instala un film inteligent pe sticlă care reglează transparența ferestrei, precum și utilizarea ochelarilor de diferite nuanțe, inclusiv cele oglindă. Pe lângă pictură, diferite forme geometrice ale ferestrelor și diferite dimensiuni au fost practicate de mult timp.

Funcție De Comandă ferestre

  • Atunci când facem o comandă pentru structuri de ferestre în Chișinău, acordăm atenție unor probleme precum formarea umezelii pe ferestre, mai ales iarna. În acest caz, nu există niciun motiv să vă plângeți de calitatea structurilor de ferestre din PVC, problema constă în diferența dintre temperatura din interiorul și exteriorul ferestrei, precum și umiditatea din cameră, în plus, geamurile cu geam termopan cu un grad ridicat de izolare termică reduc nivelul de condens la minimum.
  • Atunci când comandați ferestre, puteți acorda o atenție deosebită cantității de metal introdus în profil, care conferă rezistență plasticului, dar în același timp face structura mai grea. Dacă este necesară o cerință crescută de izolare fonică și termică pentru casa dvs., atunci vi se va oferi o fereastră cu geam termopan cu 5-6 camere de către compania din Chișinău și vă veți simți liniștit în casa dvs. Există ierni calde în regiunea noastră, astfel încât ferestrele din PVC cu trei camere devin relevante, fiecare cameră este umplută cel mai adesea cu Ar sau Kr, ceea ce contribuie la amortizarea sunetelor și la transferul de căldură, dar pe parcurs trebuie luat în considerare faptul că greutatea structurii va deveni mai mare datorită numărului de camere.

 

Pentru astfel de geamuri termopan, trebuie să utilizați sticlă multifuncțională cu sau fără pulverizare, care poate proteja de lumina soarelui, iar dacă locuința dvs. este situată la primul sau ultimul etaj, atunci compania noastră din Chișinău va oferi sticlă călită cu durabilitate sporită, precum și sticla poate fi vopsită pentru orice interior. Clientul trebuie să țină cont de faptul că fitingurile de micro-ventilație sunt utilizate în proiectarea ferestrelor pentru a oferi camerei aer proaspăt.

Mai mult, compania Eko-okna oferă geamuri termopan metal-plastic echipate cu orice tip de sticlă:

Glazura este ieftină-este destul de reală. Dar mai întâi trebuie să decideți ce anume formează costul lucrărilor de geamuri:

groups

Economie de căldură

O acoperire metalizată specială permite trecerea razelor soarelui, dar în același timp blochează pătrunderea radiației infraroșii în cameră.

construction

Geamuri din plastic colorate

În etapa de producție, prin adăugarea de pigmenți speciali la materiile prime, se obțin diferite nuanțe de sticlă.

aspect_ratio

Rezistent la Impact

Se utilizează sticlă călită sau triplex (mai multe foi conectate între ele). Astfel de produse sunt rezistente și rezistente la vătămări.

sort

Izolarea zgomotului

Pentru un efect cardinal de izolare a zgomotului, aplicăm și alte sarcini tehnologice, de exemplu, umplerea geamurilor cu geam termopan cu gaz inert sau pulverizarea unui strat special de film.

 

O companie din Chișinău poate oferi ferestre din PVC atât cu mânere convenționale, cât și opțiuni cu o încuietoare specială și opțiuni pentru blocarea încuietorilor cu îndepărtarea ulterioară a mânerelor, ceea ce garantează liniștea părinților pentru copiii care sunt singuri acasă. Atunci când comandați structuri de ferestre, este necesar să alegeți balamale din metal de înaltă calitate pentru a elimina distorsiunile produsului finit și pentru a prelungi durata de viață a ferestrei din PVC. În plus, este necesar să se țină seama de designul și tipul buclei, astfel încât, pe lângă funcționalitate, să îndeplinească un rol estetic. Comunicați în compania Chișinăului și viața dvs. va fi mai confortabilă.

phone_callback

Sfaturi profesionale

Dacă aveți nevoie să instalați ferestre din plastic în Chișinău pe balcon într - un apartament din țară sau în casă, atunci compania noastră eko-okna.md el va fi bucuros să ofere asistență calificată în această chestiune.

+373 605 50 111, +373 684 49 959

Comandă un apel