EKO-OKNA.MD
Ferestre, geamuri de balcoane, loggii

Avantajele ferestrelor de protecție solară

Geamuri la prețuri rezonabile.

Avantajele ferestrelor de protecție solară.

Ferestrele noastre vă permit să vă simțiți întotdeauna confortabil și cald în apartamentul dvs.

 

Când căldura incredibilă este afară și nu există scăpare din ea nici măcar în casă, mai ales dacă locuiți într-un apartament la etajele superioare și ferestrele dvs. au vedere la partea însorită, ce să faceți? Dacă există un aparat de aer condiționat, atunci puteți răci cu ușurință camera, dar atunci când utilizați un aparat de aer condiționat, se consumă energie electrică, apoi vin facturi uriașe de Închiriat.

Utilizarea jaluzelelor este îndoielnică, deoarece jaluzelele întârzie căldura după ce a trecut prin geam, se dovedește un fel de «perete fierbinte » între sticlă și jaluzele și, deoarece aerul se mișcă constant, se obține efectul bateriei. Și jaluzelele în sine îi enervează pe mulți, pentru că trebuie să fie deschise și închise constant, astfel încât să fie lumină în cameră.

Înregistrat sau întunecat sticlă

Ferestrele lipite sau întunecate nu sunt cel puțin plăcute din punct de vedere estetic atunci când conduci prin oraș și vezi bucăți de ziare sau folie pe ferestre, este foarte urât.

De asemenea, puteți lipi filme întunecate speciale, sunt lipite de profesioniști calitativ și frumos.

Dar în oricare dintre aceste opțiuni, cantitatea de lumină din apartament scade, vara nu este prea vizibilă, dar iarna și în zilele înnorate este foarte, foarte întunecată.

 

Care este calea de ieșire?

Instalați ferestre metal-plastic cu protecție solară ClimaGuard. Astfel de ochelari sunt realizați prin pulverizarea pe sticlă a mai multor metale diferite. Ferestrele cu astfel de ochelari lasă căldura în cameră de două ori mai mică decât sticla obișnuită. Se răcește cu aproximativ 5-7 grade Celsius vara.

Ferestre întunecate ClimaGuard Solar

Sticla în sine, din interiorul camerei, arată ca o sticlă obișnuită cu o nuanță aproape imperceptibilă, iar din partea străzii sticla este ușor oglindită.

Acest pahar nu distorsionează culorile reale ale străzii și, de asemenea, împiedică arderea interiorului dvs., deoarece întârzie lumina ultravioletă.

Mai mult, radiațiile ultraviolete sunt dăunătoare sănătății oamenilor, animalelor și plantelor.

Unii oameni, din anumite motive, cred că soarele se încălzește iarna, dar aceasta este o credință incorectă, deoarece, în primul rând, există foarte, foarte puține zile însorite în timpul iernii și, în al doilea rând, chiar și în cea mai însorită zi de iarnă, încălzirea în apartamente nu este oprită și nu există economii datorate încălzirii de la lumina soarelui.

Drept urmare, după ce a instalat o fereastră de protecție solară cu ochelari în apartamentul săuClimaGuard Solar, Obțineți ferestre moderne frumoase, economii la electricitate, economii la cumpărarea tapetului decolorat, perdele, mobilier etc. și confort în casa dvs. Trăiește confortabil.

Doriți să obțineți o ofertă fierbinte? Comandați un apel invers

 

Почему нас выбирают

Compania EKO-OKNA produce și instalează ferestre din PVC din anul 2000
Producția proprie permite companiei noastre să vândă produse la un preț accesibil

 
groups

Fără intermediari

Oferim ferestre de înaltă calitate direct de la producător, deoarece prețurile noastre vă vor surprinde plăcut, comandați și veți fi surprinși.

auto_awesomet

Alegerea dintr-o varietate de soluții

Aici puteți alege culoarea și textura pentru orice interior, dacă doriți mahon - este simplu și ieftin, comanda și casa dvs. va deveni elegantă.

work

Unul dintre liderii de la Chișinău

Peste 20.000 de clienți și fiecare client este mulțumit de munca noastră. Comandați și fiți mulțumiți!

border_style

Soluții Non-standard

Vă vom ajuta să vă realizați cele mai neobișnuite idei. Îndeplinește-ți visul cu Eko-okna. Ideea ta este împlinirea noastră.

gpp_good

Asigurarea calității

Controlăm strict calitatea în fiecare etapă: de la consultare, măsurare, livrare și instalare, deoarece garanția este calitatea.

monetization_on

Disponibilitate

Facem tot posibilul pentru a menține prețurile noastre mai mici decât cele ale concurenților noștri. La urma urmei Ecookna nu este doar prețuri mici, ci și de înaltă calitate

phone_callback

Sfaturi profesionale

Dacă aveți nevoie să instalați ferestre din plastic în Chișinău pe balcon într-un apartament în țară sau în casă, atunci compania noastră eko-okna.md el va fi fericit să ofere asistență calificată în această chestiune.

+373 605 50 111, +373 684 49 959

Comandă un apel
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
Имя*
Email
Введите комментарий*