EKO-OKNA.MD
Ferestre, geamuri de balcoane, loggii

4 motive pentru a instala windows iarna

Geamuri la prețuri rezonabile.

4 motive pentru a instala windows iarna.

Care sunt mai bune?

Ferestrele noastre vă permit să vă simțiți întotdeauna confortabil și cald în apartamentul dvs.

 

Înălțimea lucrărilor de reparații, de regulă, se încadrează în sezonul cald. Iarna, dimpotrivă, există o scădere vizibilă a activității celor care doresc să-și renoveze casele. În același timp, dintre toate reparațiile, procesul de înlocuire a ferestrelor este cel mai înspăimântător.

Doar gândul la asta te face să tremuri de frig. În plus, mulți se întreabă despre calitatea muncii efectuate la temperaturi scăzute. Cu toate acestea, toate aceste temeri nu sunt altceva decât un mit. Se pare că instalarea unei ferestre în timpul iernii are multe avantaje.

Despre ce avantaje vorbim?

Ferestre iarna

1. După cum sa menționat mai sus, iarna, cantitatea de muncă pentru companiile de ferestre este redusă semnificativ, astfel încât fiecărui client care intenționează să instaleze ferestre iarna i se va acorda mai multă atenție decât în sezonul cald de vară.

2. În mod ciudat, instalarea unei ferestre în timpul iernii contribuie la detectarea cea mai rapidă a defectelor în timpul instalării și la corectarea lor în timp util.

Un vânt rece care suflă într-o cusătură prost făcută vă va spune imediat locația defectului.

 

Doriți să obțineți o ofertă fierbinte? Comandați un apel invers

Legea ferestrelor cu geam termopan căldură și tăcere în casă

3. Partea materială a problemei este un factor important. După cum știți, iarna, în perioada de scădere a activității clienților, există și o scădere sezonieră a prețurilor, se stabilesc reduceri semnificative la instalare și materiale.

4. Mulți se tem că în timpul instalării ferestrei în timpul iernii, deschiderea va fi deschisă mult timp, iar apartamentul se va transforma cu siguranță într-un ghețar. Aceasta este doar o altă prejudecată, deoarece tehnologiile moderne de instalare vă permit să instalați o fereastră nouă în deschidere la 20-30 de minute după demontarea celei vechi.

Într-o perioadă atât de scurtă de timp, camera pur și simplu nu va avea timp să înghețe. Temperatura inițială în cameră va fi stabilită foarte repede.

 

Cu toate avantajele evidente, instalarea de iarnă a ferestrelor are încă unele limitări. Acestea se referă la regimul de temperatură. Instalarea ferestrelor din PVC este permisă la temperaturi de până la – 15°С. Temperaturile mai scăzute nu permit respectarea completă a tehnologiei de instalare.

Nu amânați până în vară ceea ce puteți face în avans, și anume, instalați ferestre noi în timpul iernii. Confortul și atmosfera confortabilă din casă, unde sunt instalate noi ferestre din plastic, vă vor încânta în serile lungi de iarnă.

Preț Special

5% reducere

Pe ferestre din plastic în Chișinău

Când comandați online de pe site

Termenii promoției

phone_callback

Sfaturi profesionale

Dacă aveți nevoie să instalați ferestre din plastic în Chișinău pe balcon într - un apartament din țară sau în casă, atunci compania noastră eko-okna.md el va fi bucuros să ofere asistență calificată în această chestiune.

+373 605 50 111, +373 684 49 959

Comandă un apel
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
Имя*
Email
Введите комментарий*