EKO-OKNA.MD
Ferestre, geamuri de balcoane, loggii

Știri

Cele mai ieftine ferestre cu geam termopan din Chișinău (argumente pro și contra)
28 Мая 2024, Вт

Fiecare proprietar se străduiește să-și facă casa confortabilă, caldă și eficientă din punct de vedere energetic. Unul dintre elementele cheie care afectează confortul în casă sunt ferestrele.

Avantajele ușilor din plastic
28 Февраля 2024, Ср

Ușile nu sunt doar o intrare într-o casă, ci sunt un fel de scut care vă protejează spațiul de factorii externi. Când vine vorba de alegerea unei uși, una dintre cele mai bune opțiuni sunt ușile din plastic.

Cele mai ieftine ferestre din Chișinău
08 Января 2024, Luni

În lumea de astăzi, unde tendința de a economisi bani devine din ce în ce mai relevantă, mulți oameni caută să găsească cele mai ieftine opțiuni pentru a-și rezolva sarcinile zilnice. În special, acest lucru se aplică la achiziționarea de structuri de ferestre pentru casele și birourile lor.

Comparație: ferestre de film sau ferestre din PVC?
11 Декабря 2023, Luni

Problema alegerii ferestrelor pentru o casă este una dintre deciziile cheie care afectează confortul, eficiența energetică și aspectul casei tale. Printre diferitele opțiuni pentru ferestrele cu geam termopan, ferestrele de film și ferestrele din PVC (clorură de polivinil) merită o atenție deosebită. Ambele tipuri au avantajele și dezavantajele lor, iar alegerea corectă depinde de mulți factori. Să luăm în considerare și să comparăm principalele lor caracteristici.

Producția de ferestre din PVC în Chișinău
18 Октября 2023, Ср

Proiectele de ferestre joacă un rol important în orice clădire, oferind confort, siguranță și plăcere vizuală. Ferestrele din policlorură de vinil (PVC) au devenit populare în Moldova și în întreaga lume datorită eficienței, durabilității și aspectului estetic.

Cum de a alege o fereastră bună din plastic?
10 Октября 2023, Вт

Ferestrele din Plastic au câștigat mult timp popularitate în lumea construcțiilor și reparațiilor datorită fiabilității, izolației termice eficiente și durabilității. Dacă locuiți în Chișinău și intenționați să înlocuiți ferestrele vechi sau să instalați altele noi, atunci alegerea corectă a ferestrelor din plastic vă poate economisi nu numai bani, ci și crește semnificativ confortul din casa dvs.

Înlocuirea sigiliilor pentru ferestre și uși: întreținere importantă pentru confort și eficiență
25 Сентября 2023, Luni

Garniturile pentru ferestre și uși sunt componente critice în casele și birourile moderne care asigură conservarea căldurii, reducerea zgomotului și prevenirea pătrunderii prafului și umidității.

Balamale pentru ferestre și uși: semnificație și tipuri
25 Сентября 2023, Luni

Ferestrele și ușile sunt o parte integrantă a oricărei case. Ele nu numai că oferă siguranță și confort, dar fac și un element important în designul camerei.

Mânere pentru ferestre și uși din PVC: tipuri, funcționalitate
25 Сентября 2023, Luni

În lumea modernă, ferestrele și ușile din PVC au devenit o alegere populară pentru mulți proprietari de case datorită durabilității, proprietăților de economisire a energiei și aspectului estetic.

Încuietori pentru ferestre și uși din plastic
25 Сентября 2023, Luni

Ferestrele și ușile din Plastic au câștigat mult timp popularitate în rândul proprietarilor de spații rezidențiale și comerciale datorită fiabilității, eficienței în conservarea căldurii și izolației fonice. Cu toate acestea, pentru a asigura nivelul maxim de securitate și protecție a casei dvs., alegerea încuietorii potrivite pentru produsele din PVC joacă un rol critic.