EKO-OKNA.MD
Ferestre, geamuri de balcoane, loggii

Pârtii de stradă

Pârtii la prețuri rezonabile.

Pante stradale de ferestre și uși în Chișinău

Pârtiile noastre vor oferi ferestrei sau ușilor dvs. un aspect finit.

Comanda pante

 

La sfârșitul lucrărilor legate de înlocuirea blocurilor de ferestre și uși, se pune întrebarea cu pantele, deoarece acestea nu sunt acolo, va trebui să faceți altele noi. Puteți angaja tencuitori sau o puteți face singur. Acest proces nu provoacă prea multe dificultăți dacă totul se face corect. Să luăm în considerare ceea ce este necesar pentru acest lucru.

În primul rând, trebuie să aveți grijă de siguranța unității nou instalate. Dacă acest bloc este metal-plastic, există mai puține probleme. Astfel de blocuri sunt inițial acoperite cu o bandă protectoare în stadiul de producție, de către producător.

Această acoperire poate fi îndepărtată numai la sfârșitul lucrului cu pantele (după vopsire). Când nu există benzi de protecție, ca în cazul lucrului cu blocuri din lemn, ar trebui să utilizați bandă de mascare.

Pregătirea pentru pante

Pentru a proteja pervazul ferestrei, folosim un film de polietilenă sau o foaie de hârtie groasă, îl fixăm cu aceeași bandă

În procesul de lucru cu tencuiala, cerceveaua de deschidere a ferestrei poate crea unele inconveniente. Dacă este posibil, este mai bine să demontați temporar aceste părți.

Cu blocuri din plastic metalic, nu va fi dificil să faceți astfel de acțiuni, trebuie să scoateți tampoanele de plastic din copertine, să scoateți știftul baldachinului superior. Instalați mânerul ferestrei în poziția de ventilație, deschideți ușor fereastra și scoateți-o dintr-un alt baldachin.

Pentru a evita posibilele consecințe neplăcute, este recomandabil să analizați modul de instalare și configurare a structurilor ferestrelor. Puteți obține sfaturi de la specialiști despre ce acțiuni sunt necesare pentru a regla mecanismul ferestrei.

 

Executarea lucrărilor legate de pantele de tencuială începe cu faptul că deschiderea ferestrei este curățată de resturile de tencuială veche. În aceste scopuri, se folosește un puncher, precum și un ciocan și dalta. Apoi, excesul de spumă de montaj trebuie tăiat. Suprafața pregătită este desprinsă și trecută cu un grund de penetrare profundă.

Pregătirea pentru pante

Deoarece pantele, datorită amplasării lor, sunt expuse la temperatura exterioară, trebuie făcută izolarea termică (astfel încât să nu înghețe iarna).

În aceste scopuri, puteți utiliza polistiren expandat. O bandă de polistiren expandat cu o grosime de 2-3 cm este lipită pe suprafața deschiderii ferestrei și atașată suplimentar cu un diblu.

Este timpul să treceți direct la tencuială. Există multe variante de amestecuri gata preparate la vânzare, atât pe bază de gips, cât și pe bază de ciment.

Pentru lucrările interioare, diferența dintre ele nu joacă un rol special. Amestecurile pe bază de ciment sunt preferabile în încăperi cu umiditate ridicată, tencuială rezistentă la umiditate.

 

Doriți să obțineți o ofertă fierbinte? Comandați un apel invers

 

Farurile sunt fixate cu alabastru (construcție de gips). Alabastrul este aplicat pe marginile farului și în mai multe puncte ale profilului. Numărul de puncte depinde de lungimea farului, principalul lucru este că nu se îndoaie atunci când este apăsat cu puțin efort. Folosind nivelul, verificați instalarea farurilor vertical și orizontal (panta în partea superioară a deschiderii ferestrei). Înainte de tencuirea suprafeței spumei, este necesară întărirea plasei armate. În lovituri mici, apucăm plasa pe suprafața izolației, cu mortar de gips.

Pregătirea pentru pante

Înainte de tencuirea suprafeței spumei, este necesară întărirea plasei armate. În lovituri mici, apucăm plasa pe suprafața izolației, cu mortar de gips.

Tencuiala se aplică în mai multe etape: mai întâi cu o spatulă mică (10-15 cm lățime), umpleți întreaga zonă a pantei cu o soluție pentru a acoperi farurile cu tencuială. Apoi, cu o spatulă mai lungă, tragem de-a lungul farurilor, îndepărtând astfel excesul de soluție de tencuială.

Spatulul trebuie poziționat aproape la un unghi de 90 de grade față de faruri. În locurile în care soluția este insuficientă, acestea sunt reumplute și procedura se repetă. Deci, până când întregul spațiu de la un far la altul este umplut. Următorul pas este netezirea suprafeței. Pentru a face acest lucru, ar trebui să conduceți spatula de-a lungul farurilor la un unghi de 40-45 de grade. Scopul principal în această etapă este de a obține cea mai plană suprafață.

Pregătirea pantelor

Punerea pantelor, soluția este tastată pe o spatulă și transportată pe suprafață cu o presiune puternică, ținând spatula într-un unghi față de pantă, aproximativ 45 de grade. Acordați atenție acelor locuri în care planurile versanților sunt adiacente unul altuia.

Locurile în care pereții se transformă în pante sunt, de asemenea, chit, pentru a nivela suprafața. Când chitul se usucă complet, suprafața este curățată cu o plasă abrazivă, îndepărtând cele mai mici nereguli. Acum rămâne doar să pictezi suprafața în culoarea dorită.

Pregătirea pentru pante

După ce vopseaua se usucă, puteți îndepărta folia de protecție din profilul ferestrei.

Această procedură constă în tăierea cu atenție a filmului în apropierea pantei, apăsând ușor pe cuțitul de vopsire.

La sfârșit, suprafața ferestrei este ștersă pentru a îndepărta eventualele resturi de vopsea și soluții.

În acest caz, procesul de tencuire poate fi considerat finalizat.

 

De ce să ne alegeți

Compania ECO-OKNA produce și instalează ferestre din PVC din anul 2000
Producția proprie permite companiei noastre să vândă produse la un preț accesibil

 
groups

Fără intermediari

Oferim ferestre de înaltă calitate direct de la producător, deoarece prețurile noastre vă vor surprinde plăcut, comandați și veți fi surprinși.

auto_awesomet

Alegerea dintr-o varietate de soluții

Aici puteți alege culoarea și textura pentru orice interior, dacă doriți mahon - este simplu și ieftin, comanda și casa dvs. va deveni elegantă.

work

Unul dintre liderii de la Chișinău

Peste 20.000 de clienți și fiecare client este mulțumit de munca noastră. Comandați și fiți mulțumiți!

border_style

Soluții Non-standard

Vă vom ajuta să vă realizați cele mai neobișnuite idei. Îndeplinește-ți visul cu Eco-okna. Ideea ta este împlinirea noastră.

gpp_good

Asigurarea calității

Controlăm strict calitatea în fiecare etapă: de la consultare, măsurare, livrare și instalare, deoarece garanția este calitatea.

monetization_on

Disponibilitate

Facem tot posibilul pentru a menține prețurile noastre mai mici decât cele ale concurenților noștri. La urma urmei Ecookna nu este doar prețuri mici, ci și de înaltă calitate

phone_callback

Sfaturi profesionale

Dacă aveți nevoie să instalați ferestre din plastic în Chișinău pe balcon într-un apartament în țară sau în casă, atunci compania noastră eco-okna.md el va fi fericit să ofere asistență calificată în această chestiune.

+373 605 50 111, +373 684 49 959

Comandă un apel
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
Имя*
Email
Введите комментарий*