EKO-OKNA.MD
Ferestre, geamuri de balcoane, loggii

Pante de ferestre, tipuri principale

Pârtii la prețuri rezonabile.

Pante interioare de ferestre și uși în Chișinău

Pârtiile noastre vă permit să vă simțiți întotdeauna confortabil și cald în apartamentul dvs.

Comanda pante

 

Dorința de a crea căldură și confort în case ne împinge să instalăm ferestre metal-plastic în zonele de locuit ale casei noastre, care au devenit foarte populare în zilele noastre și sunt foarte solicitate în întreaga țară. Dar pentru a oferi căldură și confort, doar instalarea de ferestre noi nu este suficientă. După instalarea ferestrelor (acest lucru se aplică nu numai ferestrelor metal-plastic, ci și celor destul de obișnuite), este necesar să montați pantele.

Ce este o pantă?

Aceasta este o structură dreptunghiulară care se află între fereastră și perete.

Este absolut necesar să instalați pante, deoarece grosimea ferestrelor învechite este considerabil mai mare decât cea a ferestrelor moderne din metal-plastic

Uneori, după ce ferestrele au fost schimbate, aproximativ 5 sau 15 centimetri rămân netratate. Această cifră variază în funcție de grosimea pereților.

Doar în astfel de cazuri, sunt prevăzute pante. Astfel, fereastra procesată este ținută ferm și arată completă.

 

De sute și mii de ani de existență a sectorului construcțiilor, oamenii au învățat să proceseze ferestrele în multe feluri. Pentru a alege tipul ideal de pante pentru fiecare caz.

Tipuri de pante

Pante de ipsos

Acest tip de pante este destul de ieftin și foarte popular printre constructori. Acest tip poate fi instalat din interior și din exterior. Dar are și o serie de dezavantaje. În comparație cu alte tipuri de finisaje, tencuiala nu are calități de izolare termică. Dacă alegeți în continuare pante tencuială, trebuie să știți în prealabil că un astfel de cadru contribuie la apariția condensului, iar deschiderea va fi în mod regulat supraîncălzită.

Chiar și cu utilizarea tencuielii termoizolante, există șanse destul de mari de fisuri datorită faptului că la uscare, volumul materialului devine mai mic. Deteriorarea este facilitată și de deschiderea ferestrei în sine. Datorită unei scăderi puternice a temperaturii, tencuiala își pierde rezistența. Deci, ar trebui să utilizați acest tip de pante numai în astfel de condiții care nu vor dăuna structurii, sau răul va fi minim.

Pante de gips-carton gips-carton

O astfel de pantă se face numai în interior. Pantele din gips-carton au proprietăți excelente de izolare termică și un aspect estetic destul de bun. Atunci când combinați gips-carton cu vată minerală, izolația este de câteva ori mai eficientă. Pentru o mai mare fiabilitate, pantele din gips-carton sunt tratate cu un grund și vopsite.

Cu toate acestea, gips-cartonul, chiar și așa-numitul "rezistent la umiditate", rezistă cu greu la umiditate ridicată și nu tolerează deloc schimbările de temperatură sezoniere, de aceea este potrivit doar pentru uz intern.

 

Doriți să obțineți o ofertă fierbinte? Comandați un apel invers

 

Panourile Sandwich sunt față-verso

Alegerea acestui material este o soluție foarte bună. Cuvântul sandwich înseamnă că acest material este eterogen în compoziția sa și constă din mai multe straturi diferite. De fapt, este o foaie dublă din PVC, în mijlocul căreia există un strat de spumă poliuretanică. Un astfel de panou are o grosime de numai 1 centimetru. În evaluarea materialelor pentru pante, panourile sandwich ocupă un loc destul de demn pentru proprietăți excelente de izolare termică și fonică și rezistență bună la condiții meteorologice extreme.

Panou Sandwich unilateral

Acest tip are aceleași proprietăți de izolare termică ca un panou cu două fețe, are, de asemenea, un aspect foarte atractiv, dar acest panou are un dezavantaj datorită subțirii sale. O astfel de pantă este mai puțin rigidă și, din acest motiv, nu este absolut potrivită pentru lucrul la crearea de pante largi, pur și simplu pentru că în viitor se va îndoi sub greutatea structurii.

Un dezavantaj imens al tuturor panourilor sandwich enumerate mai sus este un preț foarte ridicat. Prin urmare, nu toată lumea își poate permite instalarea acestor pante.

Panouri din Plastic

Utilizarea panourilor din plastic face posibilă atingerea mai multor obiective importante.

Primul este –de a reduce cantitatea de fum și murdărie la închiderea cusăturilor.

Al doilea – design frumos, constructiv și, cel mai important, logic completat de ferestre din plastic.

Unul dintre principalele avantaje ale pantelor din PVC este creșterea protecției termice. În plus față de faptul că ei înșiși sunt izolați termic, panourile sunt, de asemenea, echipate cu izolație. Astfel de pante nu se delaminează. Prin urmare, nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la aspectul lor.

Panourile, fără consecințe vizibile pentru ele însele, rezistă schimbărilor de temperatură, radiațiilor ultraviolete și nu trebuie să fie vopsite.Pante PVC foarte ușor de utilizat. Pentru a le curăța, aveți nevoie doar de o cârpă umedă. În plus, producătorii garantează că panourile din plastic vor proteja de frig și vor avea un aspect frumos de mai bine de 20 de ani.

 

Ce fel de pante ar trebui să aleg?

Pentru a alege un tip de pante cu adevărat optim pentru dvs., analizați din nou materialele și designul ferestrei dvs., consultați-vă cu maeștrii. Și fie ca casa ta să fie întotdeauna confortabilă și caldă.

Preț Special

5% reducere

Pe ferestrele panoramice din Chișinău

Când comandați online de pe site

Termenii promoției

 

De ce să ne alegeți

Compania ECO-OKNA produce și instalează ferestre din PVC din anul 2000
Producția proprie permite companiei noastre să vândă produse la un preț accesibil

 
groups

Fără intermediari

Oferim ferestre de înaltă calitate direct de la producător, deoarece prețurile noastre vă vor surprinde plăcut, comandați și veți fi surprinși.

auto_awesomet

Alegerea dintr-o varietate de soluții

Aici puteți alege culoarea și textura pentru orice interior, dacă doriți mahon - este simplu și ieftin, comanda și casa dvs. va deveni elegantă.

work

Unul dintre liderii de la Chișinău

Peste 20.000 de clienți și fiecare client este mulțumit de munca noastră. Comandați și fiți mulțumiți!

border_style

Soluții Non-standard

Vă vom ajuta să vă realizați cele mai neobișnuite idei. Îndeplinește-ți visul cu Eco-okna. Ideea ta este împlinirea noastră.

gpp_good

Asigurarea calității

Controlăm strict calitatea în fiecare etapă: de la consultare, măsurare, livrare și instalare, deoarece garanția este calitatea.

monetization_on

Disponibilitate

Facem tot posibilul pentru a menține prețurile noastre mai mici decât cele ale concurenților noștri. La urma urmei Ecookna nu este doar prețuri mici, ci și de înaltă calitate

phone_callback

Sfaturi profesionale

Dacă aveți nevoie să instalați ferestre din plastic în Chișinău pe balcon într-un apartament în țară sau în casă, atunci compania noastră eco-okna.md el va fi fericit să ofere asistență calificată în această chestiune.

+373 605 50 111, +373 684 49 959

Comandă un apel
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
Имя*
Email
Введите комментарий*